Şimdi Ara

ÇADIRIM BENİ DUMURA UĞRATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlar ilk başlarda doping etkisi yaratan çadırım şimdi ters etki yarattı sanırım beyaz bayrakları çektim bu sene...

Geçen haftalarda ormana inzivaya çekileceğimi söylemiştimhttps://forum.donanimhaber.com/cadirimi-alip-ormana-inzivaya-cekiliyorum--133258746#133262894

Çekildimde, fakat şans eseri bir kızla tanıştım yolculukta ve aşık oldum. Zaten kampımın süresinin uzama sebebide o oldu. 2 haftadır kapak açmadım geo unuttum matematik hamlaştım ayt fen yok zaten sosyal türkçe genel kültür olarak biliyorum hiç çalışmadım. Mezun senemde böyle olmasını istemezdim... daha yeni eve adım attım ne çalışacağımı şaşırdım. Zaten bilen bilir sınava old school teknikle çalışmıştım. Şansım azdı şimdi hiç şans kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunlar olarak bir bir dökülüyoruz aq

aylardır beklenen patlamayı ayt sınavında yapmazsak bok yoluna gidiyoruz

ulan anlamıyorum o kadar kitapta bitirdik düzenli de çalıştık bu ayt niye olmadı
  • Ormanda mi kizla tanistin hocam?Nasil bir ormanmis o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 19 Haziran 2018; 13:47:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qnq oldschool taktik nası oluyo. söyle de öyle çalışam. no school like old school.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Valla doğru diyon. Sınav anında iman gücüyle falan bişeyler olursa olcak yoksa gg.

• Diğer konuya editi attım. Anlattım orda.

• papuayenigine1 P kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/sinava-old-school-yontemle-calistim--133154041#133159060

Burada anlatmıştım. Tavsiye etmem o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.