Şimdi Ara

cadillac sts hakkında bilgi isteği....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.. BU ARAÇ HAKKINDA FORUMDA DETAYLI BİR TARTIŞMA PLATFORMU OLUŞTURULAMAMIŞ.. ARAÇ NEDİR ALMAYA DEĞER Mİ FORUMDA KULLANMIŞ OLAN YADA HALA KULLANAN ARKADAŞ VAR MI İZLENİMLERİNİ PAYLAŞMALARINI RİCA EDERİM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.. BU ARADA İLK KONUM UMARIM YANLIŞ YERE AÇMAMIŞIMDIR...

• Nadir ve üst sınıfa hitap eden bir araç. forumda cadillac kullanan üye hiç rastlamadım dolayısıyla sadece fikirde bulunabilir arkadaşlar pek somut bilgiler alamazsınız açıkçası
  • Onu bilemiyorum fakat DeVille DTS modelinin km başı 1.5 lira yaktığını öğrenmiştim.

cadillac sts hakkında bilgi isteği....
  • Bu yakıt sarfiyatı amerikan araçlarda çok değişken genelde Gm gurubu 350 (5.7 litre) motor kullanılıyor. bu motorla kulağa komik gelecek ama camaro ile 8 litreyi yakalayan'da var 35 litreyi fazlasıyla aşan'da var olay sürücüde bitiyor amerikan araçlar çok yakıyor yanılgısı yanlış her araç basınca yakar bu bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Bu yakıt sarfiyatı amerikan araçlarda çok değişken genelde Gm gurubu 350 (5.7 litre) motor kullanılıyor. bu motorla kulağa komik gelecek ama camaro ile 8 litreyi yakalayan'da var 35 litreyi fazlasıyla aşan'da var olay sürücüde bitiyor amerikan araçlar çok yakıyor yanılgısı yanlış her araç basınca yakar bu bir gerçek.

O konuda hak veririm. Mesela Mercedes ML modeli de değişken yakıyor. Rampa tüketimiyle düz yol tüketimi tutmuyor. Zaten büyük motorları genellemeye kalkarsak uzun yolda rahat ve ekonomikler. Bu arabalarla Konya Ovası gibi dümdüz yerlerde yolculuk yapacaksın. Tadından yenmez.
  • işin açığı lpg ile 17 lt dolaylarında ki bir sarfiyatı gözden çıkarttım. zaten 1995 1996 model düşündüğüm için vergi problemim de yok. çevremde kullanan biri ile konusmus olsam hiç düşünmeden ya alcam ya vazgeççem sonucta eski araba ve insan almadan önce birilerine sormak istiyor :) f
  • kesedeki para sts den yukarı cıkmıyor :) :) ki bu araç 1,5 tl yakıyorsa iyiki de çıkmıyor :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.