Şimdi Ara

_CaDI_Tr_(Poseidon)ADLI CHAR CALINMISDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ReLDoNs adlı kişi dolandırıcıdır.Takasta ona güvendiğimden dolayı (bazı nedenlerden dolayı) önce bilgileri ben verdim.Daha sonra oda bana bos account vermiş.Neden sende önce girip bi bakmadın salak mısın gibi yorumlar yapmayın.Dediğim gibi bazı nedenlerden dolayı ona güvenmiştim.Sadece forumdaki kişilerin haberinin olması için açtım.Hala anlamıyorum bir oyun için bu kadar küçük düşmeye değermi ?

Edit: raper088@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 25 Ocak 2009; 20:10:12 >

• cadı tr iyiki çalınmış sahibi snsende oh Olsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

cadı tr iyiki çalınmış sahibi snsende oh Olsun!

neden ?
  • Banada herada yaptılar bunu. Bi wizard geldi takas yapalım dedi(yabancıydı) dedim önce sen ver oda verdi bende oyundan çıkıp verdiği hesaba girdim hesap boş çıktı.

Aman dikkatli olun bu tür olaylarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Banada herada yaptılar bunu. Bi wizard geldi takas yapalım dedi(yabancıydı) dedim önce sen ver oda verdi bende oyundan çıkıp verdiği hesaba girdim hesap boş çıktı.

Aman dikkatli olun bu tür olaylarda.

haklısın ne diyeyim.Ama bazı nedenlerden dolayı güvenmiştim.Güvenilir bir aracı olmadan takas yaparmıyım bilmiyorum

• Gecmis Olsun Abi..AngelSoul Sana Noluyo.
  • Geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
  • o herifin analara saygısı yok be adam gibi konus dedim ssen zaten adam deilmişsin dedi lan dedim olum küfredince adam mı oluo dedim süt müt dedi engelledi çıktı eğer o sensen köküne kdr terbiyesiz analara saygısızsa haktır revadır..
    quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

neden ?

• O ben değilim.Bende o charı takas etmiştim.Yani cadı tr yi alalı fazla olmadı
    Ama yinede bilip bilmeden yorum yapman doğru değil.Bu arada aranızda sorun ne zaman olmustu.

quote:

o herifin analara saygısı yok be adam gibi konus dedim ssen zaten adam deilmişsin dedi lan dedim olum küfredince adam mı oluo dedim süt müt dedi engelledi çıktı eğer o sensen köküne kdr terbiyesiz analara saygısızsa haktır revadır..
    quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 25 Ocak 2009; 20:27:33 >

• o zmn ksura bakma ama o aralar o herife kıl gidip 90 Blade aldım pwpde yerden kaldırmıodum onu sana ise g.o o bana küfreden kişininde allah belasını verdi dwye gelemez olduydu
  • O Kisi Benım Carı Takas Ettıgım Kısı Zafer Galıba Ben Charla 10Dk Oynadım Veya Oynamadım
  • quote:

o zmn ksura bakma ama o aralar o herife kıl gidip 90 Blade aldım pwpde yerden kaldırmıodum onu sana ise g.o o bana küfreden kişininde allah belasını verdi dwye gelemez olduydu

açıklamayı yapınca bana yazmadığını anlamıştım zaten

UP
  • quote:

• mehmetcaliskan35@hotmail.com ekle kardeş birşey konuşacagım
  • Konunuz aşağıdaki linkte bahsedilen 9. maddeye aykırıdır..

http://forum.donanimhaber.com/m_29703011/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.