4 ohm RMS Power: 1 x 100 Watts 2 ohm RMS Power: 1 x 1500 Watts 1 Ohm RMS Power: 1 x 2500 Watts 2 Amps Bridged: 1 x 5000 Watts Frequency Response: 10Hz - 500Hz S/N Ratio: >100 db Damping Factor: >500 @ 100Hz Minimum THD: <0.03% Low Pass Crossover: 35Hz - 250Hz Subsonic High Pass Filter: 10Hz - 50Hz Bass Boost Equalization: 0-18db @ 45Hz Lucite Encapsulated Large 2 and 4 Gauge Connection Terminals Dash Board Bass Remote Input Voltage: 200 mV - 6 Volts Dual-Amp Bridging for Double the Power @ 2 Ohms Master/Slave Control Adjustable Phase Control RCA Line-In/Line-Out Jacks 24db Crossover Roll Off Dimensions: 17" x 9.5" x 3.5"
arkadaslar re sx15 beslıcem sızce nasıl olur ve fıyatı fıyat aralıgı hakkında bılgısı olan var mı__??kac para verılır
yomku bılgısı olan aciiiiiiil
re sx in değerleri nedir bi anlat daytona cok iyi tanırım
2000 peak 1000 rms 38 cm
kac ohm da 1000 rms
2 ohm ben 1 ohm de kullanıyorum
daytonanın yapılış amacı 1 oohm dur . bu anfi cok cok güçlüdür eşdeğer 2000 yada aynı markanın daytona bas hoparlörüyle sürülse daha iyi olur yok sa hoparlörü ucurur . 1 ohm da 2500 rms bir hoparlör bulman lazım . bu başka hoparlörlerle calışmaz anlamına gelmemeli calışır ama performansı düşük olur . bu anfi şuan üretimden kalktı piyasada bir kac kişide mevcut kalitelidir almanı isterim ama bu anfinin düşmanı düşük amper ve voltaj dır cok sağlam bi alt yapı ve 1 ohm da bağlantı yapabilecek tecrübeli bir usta ister yoksa anfide yanabilir hoparlörde ve daha devamı var gec oldu bana müsade
sıfırı tek tük var bir kacı yarışmada denenmiş . bendede iki tane var elimde piyasada 1000 tl ile 1500 tl arasında . bu anfiyi evde kullanamassın arabada al derim cok sağlam bi anfidir cok cok temizini bulursan al
paranın karsılını verır dıyosun yanı evde neden kullanamam kı ?? akuyle beslıyorum ben adaptorle degıl
1 ohm dan bahsediyoruz bu anfinin yapılış amacı yarışma ve 1 ohm dur . bu anfiyi evde kullanmak için cooooooook sağlam bir güc kaynağı gerekir . ve ayrıca özellikle bu anfinin zayıf noktası düşük akım dır
dusuk akım zarar mı verıyor 105 amper aku yeterlı dııl mı
105 amper akü ilk aldığında akü yeniyken o değeri veriri . sonra bu aşağı iner amper zamanla diyelim sistemi actın akü cok kısa sürede biter 1 ohm kullandığın için ve şarz yetiştiremiycek her bas vuruşta teyp göz kırpcak sonra kapa ac sistemi ve risk gerisi sana kalmış
fazla yuksek sete kullanmıyorum ya arada bı cıkıyorum saaat mat dusuyoduvardan kısıyorum arabaya koyma ıhtımalımde var tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme