Şimdi Ara

CADENCE DAYTONA DCA 2500 nasıldır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ohm RMS Power: 1 x 1500 Watts
    1 Ohm RMS Power: 1 x 2500 Watts
    2 Amps Bridged: 1 x 5000 Watts
    Frequency Response: 10Hz - 500Hz
    S/N Ratio: >100 db
    Damping Factor: >500 @ 100Hz
    Minimum THD: <0.03%
    Low Pass Crossover: 35Hz - 250Hz
    Subsonic High Pass Filter: 10Hz - 50Hz
    Bass Boost Equalization: 0-18db @ 45Hz
    Lucite Encapsulated Large 2 and 4 Gauge Connection Terminals
    Dash Board Bass Remote
    Input Voltage: 200 mV - 6 Volts
    Dual-Amp Bridging for Double the Power @ 2 Ohms
    Master/Slave Control
    Adjustable Phase Control
    RCA Line-In/Line-Out Jacks
    24db Crossover Roll Off
    Dimensions: 17" x 9.5" x 3.5"

arkadaslar re sx15 beslıcem sızce nasıl olur ve fıyatı fıyat aralıgı hakkında bılgısı olan var mı__??kac para verılır

CADENCE DAYTONA DCA 2500 nasıldır yardım

• yomku bılgısı olan aciiiiiiil
  • re sx in değerleri nedir bi anlat daytona cok iyi tanırım
  • 2000 peak 1000 rms 38 cm
  • kac ohm da 1000 rms
  • 2 ohm ben 1 ohm de kullanıyorum
  • daytonanın yapılış amacı 1 oohm dur . bu anfi cok cok güçlüdür eşdeğer 2000 yada aynı markanın daytona bas hoparlörüyle sürülse daha iyi olur yok sa hoparlörü ucurur . 1 ohm da 2500 rms bir hoparlör bulman lazım . bu başka hoparlörlerle calışmaz anlamına gelmemeli calışır ama performansı düşük olur . bu anfi şuan üretimden kalktı piyasada bir kac kişide mevcut kalitelidir almanı isterim ama bu anfinin düşmanı düşük amper ve voltaj dır cok sağlam bi alt yapı ve 1 ohm da bağlantı yapabilecek tecrübeli bir usta ister yoksa anfide yanabilir hoparlörde ve daha devamı var gec oldu bana müsade
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fıyatı nedır pekı??
  • sıfırı tek tük var bir kacı yarışmada denenmiş . bendede iki tane var elimde piyasada 1000 tl ile 1500 tl arasında . bu anfiyi evde kullanamassın arabada al derim cok sağlam bi anfidir cok cok temizini bulursan al
  • paranın karsılını verır dıyosun yanı evde neden kullanamam kı ?? akuyle beslıyorum ben adaptorle degıl
  • 1 ohm dan bahsediyoruz bu anfinin yapılış amacı yarışma ve 1 ohm dur . bu anfiyi evde kullanmak için cooooooook sağlam bir güc kaynağı gerekir . ve ayrıca özellikle bu anfinin zayıf noktası düşük akım dır
  • dusuk akım zarar mı verıyor 105 amper aku yeterlı dııl mı
  • 105 amper akü ilk aldığında akü yeniyken o değeri veriri . sonra bu aşağı iner amper zamanla diyelim sistemi actın akü cok kısa sürede biter 1 ohm kullandığın için ve şarz yetiştiremiycek her bas vuruşta teyp göz kırpcak sonra kapa ac sistemi ve risk gerisi sana kalmış
  • fazla yuksek sete kullanmıyorum ya arada bı cıkıyorum saaat mat dusuyoduvardan kısıyorum arabaya koyma ıhtımalımde var tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.