Şimdi Ara

CADDY'den Binek Araç Olurmu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
43.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi, ikinci el bir Corolla Verso bulursan ona atla. Acayip bir aile arabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: set
    Güçlü,gücendirmeyen motor,mükemmel performans,harika konfor,süper sessiz,ferah iç mekan....

Way be sen neymişsin be abi

Dalga geçme!
    Ben kullanıyorum ve izlenimlerimi, görüşlerimi yazıyorum. Arkadaşa yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Yoksa sen dalga geçesin diye değil. Ben öyle düşünmüyorum dersin efendice. Burada amaç yardımcı olmak. Dalga geçmek değil. Lütfen formun seviyesini bozmayalım.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 23 Ocak 2006 18:04:03 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Güçlü,gücendirmeyen motor,mükemmel performans,harika konfor,süper sessiz,ferah iç mekan....

Way be sen neymişsin be abi

Dalga geçme!
    Ben kullanıyorum ve izlenimlerimi, görüşlerimi yazıyorum. Arkadaşa yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Yoksa sen dalga geçesin diye değil. Ben öyle düşünmüyorum dersin efendice. Burada amaç yardımcı olmak. Dalga geçmek değil. Lütfen formun seviyesini bozmayalım.

Saygılarımla

Özür.

• Önemli değil arkadaşım,sadece biraz kızdım.... Kusura bakma.

Bugünlerde biraz sinirliyim.... Kusura bakma...
  • Almanyada ve bazı avrupa ülkelerinde var Caddy Life modeli.. Türkiyeye gelebilir fakat binek olduğundan dolayı vergisi ağır.. Farkları bildiğim kadrı ile şunlar;

7 kişi kapasitesi
    Konfor paketi (opsiyonel)
    İç kapı kolları kromaj
    Arka sürgü kapılarda kol dayanakları
    Arka kısma klima yolu
    Aliminyum alaşım jantlar.. vs..

Bunlarda resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processor -- 23 Ocak 2006 21:50:04 >

• bir de sürgülü arka camlar. Ayrıca bagajın yan tarafları kaplamalı. Bir tarafında kapaklı bir göz var.

Acaba bilgisi olan var mı; Ben o Caddy Life'daki arka kapı içi kol dayanaklarınıve bagaj içi kaplamaları tr'de bulabilir miyim?
    Yani serviste filan. Aygun75 life tdi ankarada 35 milyara var diyordu ama..
  • Hiç bilmiyorum,, bende merak ediyorum.. Acaba toplu istesek getirebilirmi VW türkiye..?
  • şu 10,000 bakımı gelse de sorsam
    gerçi daha 2,000 km var ama. Yolum düşerse Tamaş'a ilk iş onları sorucam.

Ayrıca sis farı taktırmak istiyorum. VW Servisten taktırsam fiyatı uygun olur mu? Ve parklarla yakılabilir mi?
  • Görüşlerini + Deneyimlerini aktaran, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm yazılanlardan çıkardığım sonuç; Caddy sadece binek olarak kullanılırsa memnun kalınmayacağı (Konfor olarak). Alternatif olarak Touran, verso önerilmiş ki bunlar beni aşar haliyle. Ayrıca seat ve idea önerilmiş, onlarda nedense bana hep uzak olan modeller.

Bu durumda; 30-35 bin ytl'ye alınabilecek, çok fazla yakıt harcamayan, altı biraz yüksek (yeri geldiğinde asfalt dışına da çıkılabilecek), performans ve konforu makul düzeyde bir araba modeli henüz Türkiyede yok gibi bir sonuç çıkıyor. Ne dersiniz, yanılıyormuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedekolsun
    Bu durumda; 30-35 bin ytl'ye alınabilecek, çok fazla yakıt harcamayan, altı biraz yüksek (yeri geldiğinde asfalt dışına da çıkılabilecek), performans ve konforu makul düzeyde bir araba modeli henüz Türkiyede yok gibi bir sonuç çıkıyor. Ne dersiniz, yanılıyormuyum?

Focus C-Max 30.800 YTL'den, Seat Toledo 33.000 YTL'den, Verso 37.000 YTL'den ve Touran 42.000 YTL'den başlıyor. Bence sizin ihtiyaçlarınızı Caddy yerine bu tip araçlardan biri karşılar, ikinci el düşünmüyor musunuz?
  • quote:

Görüşlerini + Deneyimlerini aktaran, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm yazılanlardan çıkardığım sonuç; Caddy sadece binek olarak kullanılırsa memnun kalınmayacağı (Konfor olarak). Alternatif olarak Touran, verso önerilmiş ki bunlar beni aşar haliyle. Ayrıca seat ve idea önerilmiş, onlarda nedense bana hep uzak olan modeller.

işte problem orda.dediğin özelliklere şuan için tek sahip araç ford fusion tdci dir bence.

yani yok deme var öyle bir araç.

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

işte problem orda.dediğin özelliklere şuan için tek sahip araç ford fusion tdci dir bence.

Fusion'la önceden ilgilenmiştim biraz. Konfor konusunda Caddy'den üstün olmayacağı izlenimi edindim. (kullanmadım ama)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

Fusion'la önceden ilgilenmiştim biraz. Konfor konusunda Caddy'den üstün olmayacağı izlenimi edindim. (kullanmadım ama)

konfor değilde malzeme kalitesi diyebiliriz.benim arkadaşta var 2005 dizel 1.4.

ben tavsiye ettim çünkü oda aynı şekilde biraz dağa taşa gidebilecek kullanımı rahat hacimli bir araç arıyordu ve aldık şimdi gerçekten çok memnun aracından.

o yüzden bi test et istersen

• bence süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

şu 10,000 bakımı gelse de sorsam
    gerçi daha 2,000 km var ama. Yolum düşerse Tamaş'a ilk iş onları sorucam.

Ayrıca sis farı taktırmak istiyorum. VW Servisten taktırsam fiyatı uygun olur mu? Ve parklarla yakılabilir mi?

Alacağın cevabı banada bildirirsen çok memnun olurum..

Sis farı takıyolar mı bilmiyorum ama aksesuar bölümünde jant/üst portbag/yan basamaklar/ olduğunu biliyorum.. Bence bunuda sorarsın bakımda..

Bu arada benim araba 7.7 itre gibi bi yakıt gösteriyor.. 2500 km civarında.. Sende ne kadar bu?

Caddy'den binek araç olur.. Ben sürüyorum memnunum.. Scenic'ten buna geçtim konforları aşağı yukarı aynı..
  • Kullanıma göre tüketim değişiyor.

2,000 devire yaklaşınca vites yükseltirsen 5,6lt'ye kadar iniyor. 10km kadar bir yolda.
    Ama yok performans severim dersen yani 3,500-4,000devir arası vites değiştirirsen, devirli kullanırsan 8,5lt'ye kadar çıkıyor. Yani senin tüketim makul. Benim sis lambası ve park sensörü dışında aksesuara ihtyacım yok. Has Metal'den yaptırdım çoğu şeyi. www.hasotokromaj.com Ama yine de senin için katalok filan almaya çalışırım. Jantları da Tarlabaşı'ndan bir Bridgestone mağazasından aldım.

Bu da benim araba; Caddy

• caddy ticari araçtır. arkaya eklenen kottuk veya camlar ötv orarnını değiştirir.
  • panelvan vergisi alınıyor
  • bence ev alıp kiraya versen 250 milyon kira alsan 100 milyonda kendin katsan 48 ay vadeli caddy full alabilirsin ayda 350 çok para değil
  • binek olurmu bilmem ama çok güzel spor olmuş!!!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.