Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
4
Favori
199.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet maalesef doğrudur. Caddy arka sağ(açılır) kapıdan üstten su alıyor... oradaki fitil işlevsiz ve aralıkları boş... Servis de sorunu çözemedi.. Servise gittiğimde bayinin bahçesinde 4 tane yeni caddy vardı.. Hepsini tek tek inceledim ve bir tanesinin de su kaçırdığını gördüm...

Caddy alacaklara tavsiyem bayiden arabayı alırken bir tane de hediye şemsiye istesinler.. Arka sağda oturacak yolcu için
  • Şimdi şikayet maili yolladım doğuş otomotive bakalım bi sonuç alabilecekmiyiz.Daha önce ki caddy araçlarda bu yoktu
    quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

Evet maalesef doğrudur. Caddy arka sağ(açılır) kapıdan üstten su alıyor... oradaki fitil işlevsiz ve aralıkları boş... Servis de sorunu çözemedi.. Servise gittiğimde bayinin bahçesinde 4 tane yeni caddy vardı.. Hepsini tek tek inceledim ve bir tanesinin de su kaçırdığını gördüm...

Caddy alacaklara tavsiyem bayiden arabayı alırken bir tane de hediye şemsiye istesinler.. Arka sağda oturacak yolcu için

•  Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

• Rocapitol seninkinden fazla geliyomuş ama bakalım dün mail attım.Fitiller bi işi yaramıyor gibi basit yapmışlar.İnşallah ilgilenirlerde bi çözüm üretirler yoksa doğuş otoyla papaz olucaz
  • Merhaba arkaşalar. Bende bi caddy almayı düşünüyorum. Karar aşamasındayız. Aklımızda beyaz Comforline var. " sayguns" arkadaşım. Varsa aracının bi kaç fotosunu koyarmısın fikir olması açısından. Yardımcı olursan çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underflame

Merhaba arkaşalar. Bende bi caddy almayı düşünüyorum. Karar aşamasındayız. Aklımızda beyaz Comforline var. " sayguns" arkadaşım. Varsa aracının bi kaç fotosunu koyarmısın fikir olması açısından. Yardımcı olursan çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkürler.

beyaz harika bir tercih... hem metalik farkı da ödemezsiniz.. Arkadaşım size tavsiye eğer imkanınız varsa mutlaka DSG tercih edin. DSG için comfortlinedan vazgeçilebilir.. Çünkü zaten hillhold esp ve yol bilgisayarı trendlineda da var... ama en iyisi hem dsg hem de comfort tabi... Biz araç satarak aldığımız için comfort+dsg alma şansımız oldu...
  • Ne yalan söyleyeyim DSG hiç aklımda yok. Zaten bazı kararsızlıklar yapıyormuş sürüş esnasında. Manuel kullanmaktanda ayrıca zevk aldığım için, tabi birde DSG nin ek ücretinden dolayı, DSG almayı düşünmüyorum. Aklıma takılan şey aracı satmayı düşünsem ilerde DSG yok diye çok sıkıntı yaşarmıyım. Birçok kişi DSG li aldı çünkü arabayı. Talep o şekilde.
  • DSG yi manueli oranla daha çabuk satarsınız.
    Çünkü çok büyük bir DSG patlaması var yenilerde şu anda.
  • quote:

Merhaba arkaşalar. Bende bi caddy almayı düşünüyorum. Karar aşamasındayız. Aklımızda beyaz Comforline var. " sayguns" arkadaşım. Varsa aracının bi kaç fotosunu koyarmısın fikir olması açısından. Yardımcı olursan çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkürler.

şu an işyerimdeyim ama akşam evden halledebilirim, ancak resim iki tane çocuğu okuldan alırken telefonla alabilirsem onları da koyarım.
    şansına bugün hava kapalı ve yağışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayguns

quote:

şu an işyerimdeyim ama akşam evden halledebilirim, ancak resim iki tane çocuğu okuldan alırken telefonla alabilirsem onları da koyarım.

Kardeş sen koyda bakmıyım ben ::)) Fazladan giden 1000 tl'yemi yanayım yazın yanacağımızamı yanayım..
    Bu arabada Beyaz 'ın en güzel duran renk olmasınamı yanayım beahh

• quote:

Orijinalden alıntı: sayguns

quote:

Teşekkürler. Bekliyorum :).

Kahverengi de çok yakışıyor araca bu arada Hakkını yemiyelim.
    Birde bende şuan da 2010 makyajlı connect glx var 110 luk Plus Paket. Eğer Caddy de karar verirsek Connecti satıp Caddy almayı düşünüyoruz. Bunun için 10bin lira gibi bi ek yapmamız gerekicek üstüne Ford'un. Buna değer mi taraftarlık yapmadan belirtebilir misiniz? Connectim dende mumnunum bu arada :D

• YENİ CADDY SAHİPLERİ ARACINDAN BOZUK YOLLARDA ARKA BAGAJDAN SAĞ SURGULU KAPIDAN TIKIRDAMA SESİ GELEN VARMI COK YOGUN SEKİLDE SES ALIYORUM SOGUMAYA BASLADIM ARACI ALDIK 2 HAFTA SONRA KAPI KİLİDİ BOZULDU 1 HAFTA BEKLEDİK PARCA GELDİ TAKTILAR TAKTIKLARI KAPININ KAPLAMASINI GUZEL OTURTAMADILAR BOSLUK VAR MOTOR SESİ ARABA 1500 KM CİVARINDA EPEY ARTTI BİZDEMİ SANS YOK GENELİMİ BOYLE ?????
  • Motorda sanki bişey cıkmıs gibi bi çıkırtıyı diyorsanız o ses benim araçta da var
    quote:

Orijinalden alıntı: rapcep

YENİ CADDY SAHİPLERİ ARACINDAN BOZUK YOLLARDA ARKA BAGAJDAN SAĞ SURGULU KAPIDAN TIKIRDAMA SESİ GELEN VARMI COK YOGUN SEKİLDE SES ALIYORUM SOGUMAYA BASLADIM ARACI ALDIK 2 HAFTA SONRA KAPI KİLİDİ BOZULDU 1 HAFTA BEKLEDİK PARCA GELDİ TAKTILAR TAKTIKLARI KAPININ KAPLAMASINI GUZEL OTURTAMADILAR BOSLUK VAR MOTOR SESİ ARABA 1500 KM CİVARINDA EPEY ARTTI BİZDEMİ SANS YOK GENELİMİ BOYLE ?????

• caddy comforline için adamlar mayısda gelecek diyorlar.bu nasıl iş ya valla anlamadım.sanki araba satmak istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hturna7

caddy comforline için adamlar mayısda gelecek diyorlar.bu nasıl iş ya valla anlamadım.sanki araba satmak istemiyorlar.

hocam sen ne diyorsun sinir oluyorum bu doğuş otoya 3 ay araba mı beklenir! şubata kadar bizim araba geldi geldi gelmedi dava açmayı düşünüyoruz artık. bi de fiyat arttırmışlar hem bekliyoruz hem de 1000 tl kazığı sokuyo doğuş oto. bi de reklam yapıyo sanki çok araba getiriyormuş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakn.mac

Motorda sanki bişey cıkmıs gibi bi çıkırtıyı diyorsanız o ses benim araçta da var
    quote:

Orijinalden alıntı: rapcep

YENİ CADDY SAHİPLERİ ARACINDAN BOZUK YOLLARDA ARKA BAGAJDAN SAĞ SURGULU KAPIDAN TIKIRDAMA SESİ GELEN VARMI COK YOGUN SEKİLDE SES ALIYORUM SOGUMAYA BASLADIM ARACI ALDIK 2 HAFTA SONRA KAPI KİLİDİ BOZULDU 1 HAFTA BEKLEDİK PARCA GELDİ TAKTILAR TAKTIKLARI KAPININ KAPLAMASINI GUZEL OTURTAMADILAR BOSLUK VAR MOTOR SESİ ARABA 1500 KM CİVARINDA EPEY ARTTI BİZDEMİ SANS YOK GENELİMİ BOYLE ?????

aynen ole motor eski caddy ler gibi sesli calısmaya basladı bakalım ne zaman duzelcek ama bozuk yollarda cok ses geliyo arka bagajdan tıkır tıkır aracın kaplaması iyi iyi diyoruz ama yakın inceleyince iyi olmadıgı belli yerinden oynuyo yani ole abartmaya gerek yok kaplama yapmıslar dokununca sag sola oynuyo kaplamalar

• evet rapcep aynen... şuanda benim de kapı kilidim bozuk...
  • yahu bu son mesajlar ne böyle be, valla alman arabası dedik caddy dedik adamın kapı arasına koyduğu yalıtım malzemesine bak yahu.yerim senin alman rabalığını volkswagenini,
    rapcep;

aynı sıkıntıyı bende yaşadım hem sağ kayar kapıdaki pencereden, hemde arka kapı silecek kolu koruma kapağı bende de ses yaptı servise gittim.halloldu galiba 20 gündür çıt yok

valla banada akşam dönerken tuhaf bişi oldu ama hadi hayırlısı,turbonun sesi mi değişti ne yaf.

elimdeki resimler bunlar underflame arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayguns -- 28 Ocak 2011; 22:09:19 >

• saygun bendeki ses tuhaf düşük devirden 1500-2000 e gelene kadar anormal bir ses çıkıyor turbo desem değil turbo bu devirlerde devrede değil çünkü... nasıl tarif etsem bi uğultu gibi ama sonradan kesilen bi uğultu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

saygun bendeki ses tuhaf düşük devirden 1500-2000 e gelene kadar anormal bir ses çıkıyor turbo desem değil turbo bu devirlerde devrede değil çünkü... nasıl tarif etsem bi uğultu gibi ama sonradan kesilen bi uğultu..

peki sen viteste değilken boşta gaza biraz fazla bastınmı hiç.2400 deviri geçmiyor.galiba motor boşta olduğu için turboyu açmıyor.(anlamsız olduğu için herhalde)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.