Şimdi Ara

Caddeden Gelen Egsoz Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu saatte caddeden araba bağırttırma sesi geliyor normalde tofaş bmw gibi arabaları çok severim fakat bu saatte yapılmasına karşıyım bunlara ne yapmam lazım sürekli caddeden sesler geliyor geçen gün gördüğümde sıfır çiziyordu bir araba bazende mahallede kasıtlı olarak arabayı kesiciye sokan bir 106'cı var bunlara ne yapabiliriz nasıl bir çözüm sağlayabiliriz ?

Polise şikayet et demeyin belki 10 defa etmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susuz Rakı -- 22 Temmuz 2013; 3:50:34 >

• polise şikayet etmek dışında yapacak bi şey yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

polise şikayet etmek dışında yapacak bi şey yok gibi

Belki 10 defa ettim ama malesef poliste bıkmış bunlardan elime sopayı alıp adam toplayıp dövmeyi düşünüyorum ama uğraşmaya değmez.
  • Nevzat Demir Tesislerinin orada mı oturuyorsun ?
  • yüksek fpsli havalı tüfek ve iyi bir dürbün
  • tofaş ve bmw'yi aynı cümle içinde kullanman hata birader, biraz saygı
  • Tek çözüm devlet. Ne kadar kuş serisi araç varsa toplayacak. Analarına sövmekten yoruldum ama bunlar öptürmekten yorulmadı. Eğer forumda da var ise bu tiplerden günde 1000 defa ananıza sövüyorum haberiniz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    camdan gelen tıkırtı?
    12 yıl önce açıldı
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    geçen yıl açıldı
    egzos tan çıkan patpat sesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 km ile giderken bile zort zort boguren tofaslar yokmu elime balyoz alip parcalayasim geliyo bide modifiye diye batiriyolar
    Tofas a gicikligim yok sade halinde iken ama arabayi ferrari sinifinda sanan apaciler yuzunden nefret ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Nevzat Demir Tesislerinin orada mı oturuyorsun ?

Yok kardeş Ankara/Demetteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

20 km ile giderken bile zort zort boguren tofaslar yokmu elime balyoz alip parcalayasim geliyo bide modifiye diye batiriyolar
    Tofas a gicikligim yok sade halinde iken ama arabayi ferrari sinifinda sanan apaciler yuzunden nefret ettim

Bende tofaşları severim modifiyeyide severim fakat bu saatte yapılmaz ki yapmak istiyosan git AKM'ye kocaman alan
  • Gece gizli bir balkon köşesi, Sağlam güçlü bir sapan ve misket ikilisi...

Anasini bile aglatirsin firlat var gücünle gitsin arabaya... Gecenin bu saatinde ne yaparsan yap onlar kadar hayvanlasamazsin o yüzden ben olsam yapardım, yapmisligimda var.. Gecenin bu saatinde araba bagirtmak ne lan ?? cami mi kırılıyor arabasi mi çiziliyor Umurumda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Temmuz 2013; 4:13:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Tek çözüm devlet. Ne kadar kuş serisi araç varsa toplayacak. Analarına sövmekten yoruldum ama bunlar öptürmekten yorulmadı. Eğer forumda da var ise bu tiplerden günde 1000 defa ananıza sövüyorum haberiniz olsun.

Kuş serisi + E30 Kasa Bmw ler + Honda Civic ler şu 93 ve civarı model olanlar

Bunların çoğu Katilden farksız öyle bir kullanışları varki ne sinyal verirler ne düz giderler arkadaş hadi hareket yapta Abs si olmayan araçla niye yaparsın ?

Herkes profesyonel değil aceminin birine denk gelir adam panik yapar al başına bela . Bir de egzoz ları yok mu gürültü kirliliği neyse niyetliyken ağzımı bozmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Gece gizli bir balkon köşesi, Sağlam güçlü bir sapan ve misket ikilisi...

Anasini bile aglatirsin firlat var gücünle gitsin arabaya... Gecenin bu saatinde ne yaparsan yap onlar kadar hayvanlasamazsin o yüzden ben olsam yapardım, yapmisligimda var.. Gecenin bu saatinde araba bagirtmak ne lan ?? cami mi kırılıyor arabasi mi çiziliyor Umurumda degil.

Ev caddeye yürüme mesafesi ama ses her türlü geliyor
  • quote:

quote:

Tek çözüm devlet. Ne kadar kuş serisi araç varsa toplayacak. Analarına sövmekten yoruldum ama bunlar öptürmekten yorulmadı. Eğer forumda da var ise bu tiplerden günde 1000 defa ananıza sövüyorum haberiniz olsun.

Bunların çoğu Katilden farksız öyle bir kullanışları varki ne sinyal verirler ne düz giderler arkadaş hadi hareket yapta Abs si olmayan araçla niye yaparsın ?

Herkes profesyonel değil aceminin birine denk gelir adam panik yapar al başına bela . Bir de egzoz ları yok mu gürültü kirliliği neyse niyetliyken ağzımı bozmayayım

Aynen öyle kesinlikle. Adamlar her sokak başı yanlama yanlama ne oluyorsa bu yanlama saçmalığı. Gerizekalı herifler.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle kesinlikle. Adamlar her sokak başı yanlama yanlama ne oluyorsa bu yanlama saçmalığı. Gerizekalı herifler.

E30'lar neyse motor var güzel drift yapar ama şahinin drift neyine ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.