Şimdi Ara

Caddebostan buluşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç haftaya üniversiteden arkadaşlarla bağdat caddesi tarafında bir yerlere gideceğiz gece takılmak için. Ama öncesinde düzgün yemek yiyeceğimiz bir yer lazım. Bi arkadaşım steak filan dedide açıkçası biraz tuzlu geldi.Ben daha çok klasik zincir değil ama güzel hamburger tarzı birşeyler yapan bi mekan arıyorum.Hem iyi doyucağımız hemde yemekle saatler geçirmiyeceğimiz türden nereyi önerirsiniz?

• Bibuçuk diye bir yer var. Kanatları ve hamburgerleri çok güzel tavsiye ederim.
  • Happy moons oneririm yada el yapimi hamburger yapan yerler fazlasiyla var sahildeki migrostan yukari dogru cikman yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Happy moons filan biraz klasik fastfood olmadımı sanki.Daha doğal nasıl diyim yani belki biraz daha türk damak zevkine yakın olabilir. Dediğiniz yerde ama bakıcam gittikçe ilerleyen zamanlarda. Güzel bir yer yakalarsam yada kötü bi tecrübe yazarım buraya. :)
  • Mano'yu denedin mi? Köftesini beğendiğim sayılı yerden biri. Hafif inegöl köfte tadını andırıyor bana. Yani yanlış anlamayın köfte ekmek gibi değil ama hem hafif o bizden damak tadını tutturmuşlar hem de ben şubelerinin konseptini beğeniyorum. Ottomon Burger'i mutlaka dene. Belki tek handikapı fazla çeşit olmaması diye düşünebilirsin ama mevcutları iyi yaptıkları sürece bence hiçbir sorun yok. Happy moons da iyidir ama ben daha çok salatalarını beğeniyorum. Burgerde mano ile yarışamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoX

Mano'yu denedin mi? Köftesini beğendiğim sayılı yerden biri. Hafif inegöl köfte tadını andırıyor bana. Yani yanlış anlamayın köfte ekmek gibi değil ama hem hafif o bizden damak tadını tutturmuşlar hem de ben şubelerinin konseptini beğeniyorum. Ottomon Burger'i mutlaka dene. Belki tek handikapı fazla çeşit olmaması diye düşünebilirsin ama mevcutları iyi yaptıkları sürece bence hiçbir sorun yok. Happy moons da iyidir ama ben daha çok salatalarını beğeniyorum. Burgerde mano ile yarışamaz bence.

duymuştum ama denemedim teşekkürler tavsiye için.
  • Denemediysen Mano yu kesinlikle dene derim iyi mekan.Ayrıca 5 alana bir bedava gibi bi uygulamalarıda var.Tam öğrenci işi :) Bu ara rejimde olmasam kalkıp giderdim. Okul zamanı her gece şu 3 ü 1 aradalar filan bitirdi beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.