Şimdi Ara

Cache temizleyici uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.3 ile birlikte kullandığım uygulamalar işe yaramaz oldu var mı bildiğiniz işe yarar bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aşağadaki uygulamayı kullanıyorum.Uygulama ücretli ama verdiğin parayı hak ediyor.Ayarlardan APFS Mode seçmen gerekiyor.Çünkü apple 10.3 sürümünde yeni dosya sistemine geçtiği için APFS Mode seçmen gerekiyor.Biraz yavaş temizliyor ama gayet iyi uygulama

Phan Minh Nhut: Memory & Disk RAM Scanner Pro - Master CPU System

https://appsto.re/tr/Lzt72.i

• comeback58 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz sürümle full sürüm arasında fark varmı birde ben ipadde satın alsam iphoneda da pro sürümünü kullanabilir miyim? Daha önce hiç alım yapmadım bilgim yok :(

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Şuan ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.Ama 3 sefer temizlik yapıyor.Daha sonrası için satın almak gerekiyor.Aynı apple hesabı kullanıyorsanız kullanabilirsiniz

• bende bunu satın almıştım harika uygulama parayı hakediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu kullanıyorum fena değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Şunu kullanıyorum fena değil

Silmedi Hocam 🙃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki uygulama işe yarıyor 2,5-3 gb veri sildi çok kullanışlı.

• Dr cleaner diye bir sey kullaniyorum, ise yariyor.

• comeback58 C kullanıcısına yanıt
    Uygulama harika çalışıyor 2.2GB veri sildi. 1GB'lık Spotify'ı 94MB'a düşürdü.

Hocam yalnız ben de ücret istemeden sildi. Ayrı olarak pro versiyonu falan mı var yoksa belirli kullanımdan sonra mı ücret istiyor? Ücreti hakkında bilginiz var mı? Ona göre kartıma yükleme yapayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Şunu kullanıyorum fena değil

bu eskiden iyiydi ama artık junk kısmından hiç silmiyor nerdeyse...
  • iOS son güncellemeden sonra hiçbir Cache temizleyici düzgün çalışmıyor. Facebook Instagram gibi uygulama verilerini eskiden rahatça silen bu uygulamalar artık son güncelleme sonrası ise yaramaz oldu.

• Bu uygulamayı kullanabilirsiniz. 10.3.2 de çalışıyor.

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?l=tr&mt=8

• Uygalama bir kaç temizlikten sonra free olarak kullanamıyorsunuz.Pro versiyonunu satın almak gerekiyor.Şuan pro versiyonu 3.49 tl

• 2 sene önce İDELETE bedava indirmiştim,baya kullanışlı,ayda 1 kez tüm çöpleri siliyor,
    neden bilmiyorum ama sonra marketten kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam ücretsiz sürümle full sürüm arasında fark varmı birde ben ipadde satın alsam iphoneda da pro sürümünü kullanabilir miyim? Daha önce hiç alım yapmadım bilgim yok :(

Appzappa uyari koymustum bu uygulama icin. Ara sira pro surumunu bedava yapiyorlar, o firsattan yararlanip indirmistim. Ama yine de 3 temizlik isleminden sonra yine para istedi. Ama ios 10da hicbir seyi temizlemeyince silmistim. Megerse, ufak bir ayar degsikligi gerekiyormus, arkadasin soyledigini ayarlardan yapinca uygulama calisti ve 600mb yakin yer acti.

Ayarlardan kapasiteye baktim,gercekten de o kadar yer acilmis. Bazi uygulamalar sisiriyor actigi yeri,bu oyle degil.

Arkadasa tesekkur ederim, sayesinde guvenilir bir temizlik yapan uygulamayi tekrar kullanmaya basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Mayıs 2017; 13:44:26 >

• iOS 10 dan sonra nedense bu uygulamalar hiç bir işe yaramıyor.Battery Doctor vardı kaldırmak zorunda kaldım temizlemiyor çünkü.
    Bende AppStore'dan yüksek boyutlu oyun indirmeye çalışıyorum.Ancak o zaman güzelce temizliyor bütün önbelleği.

Yukarıda ki arkadaşların dediği uygulamaların hepsini denedim.Maaleesef işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyhaluk

Bu uygulamayı kullanabilirsiniz. 10.3.2 de çalışıyor.

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?l=tr&mt=8

7-8 aydır bu app kullanıyorum.

İlk seçenek Clear Cache kısmını kullanın digerlerine dokunmayın.

Birkerede sonuç almanız zor işlem tamamlandı diyene kadar 7-8 defa aynı işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Bazen işlem bitince tüm disc full dolu olarak gösterebiliyor telaş etmeyin cihazınızı kapatıp açtığınızda hersey normal seyrine dönüyor.

Özellikle İnstagram önbellek temizliğinde fazlası ile basarılı.

Ben her sildiğimde 1-1.5 Gb yeri çok rahat sorunsuz bir sekilde temizliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.