Şimdi Ara

Cache Bellek Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Çizimler electronics-work-bench programına benziyor yani gerçekten çalışan devre simülasyonu olabilir onlar. Yeni ek: cache, birden fazla işe odaklanabilmek demektir. Sakız çiğnerken koşabiliyorsan bu sürekli sakız çiğnemeyi hatırlamaya gerek olmadığını gösterir yani biryerlerde kısayolu var demektir mesela omurilik(cache). Koşmayı da sürekli hatırlamaya gerek duymuyorsundur çünkü omurilikte bir kısayolu vardır yani cache.

Çizimler herhangi bir programa ait değil.

Özel ÇOOK bir programla yapıldı. EXCEL

Cache Bellek Nedir?

Niye dersen o sırada sistem önerileri yaparken parça fiyatlarını bir excel tablosu ile %8 indirimden %25 'e çevirip toplatıyordum. Bir sayfasına da çiziverdim.
    Ancak çalışacağına eminim zira bilgisayarın donanımına dalmadan önce esas ilgi alanım elektronikti.

BraveHeart : Amma çok kişi digital systems dersini almış arkadaş
    O dediğin dersle akakam yoktur. Bkz: Profil-meslek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 27 Mayıs 2013; 11:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

Çizimler electronics-work-bench programına benziyor yani gerçekten çalışan devre simülasyonu olabilir onlar. Yeni ek: cache, birden fazla işe odaklanabilmek demektir. Sakız çiğnerken koşabiliyorsan bu sürekli sakız çiğnemeyi hatırlamaya gerek olmadığını gösterir yani biryerlerde kısayolu var demektir mesela omurilik(cache). Koşmayı da sürekli hatırlamaya gerek duymuyorsundur çünkü omurilikte bir kısayolu vardır yani cache.

Çizimler herhangi bir programa ait değil.

Özel ÇOOK bir programla yapıldı. EXCEL

Cache Bellek Nedir?

Niye dersen o sırada sistem önerileri yaparken parça fiyatlarını bir excel tablosu ile %8 indirimden %25 'e çevirip toplatıyordum. Bir sayfasına da çiziverdim.
    Ancak çalışacağına eminim zira bilgisayarın donanımına dalmadan önce esas ilgi alanım elektronikti.

BraveHeart : Amma çok kişi digital systems dersini almış arkadaş
    O dediğin dersle akakam yoktur. Bkz: Profil-meslek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Oha lan excelde böyle birşey yapılacağı hiç aklıma gelmezdi. Hem de 2003

2007-2010 ofis arayüzüne alışamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 29 Mayıs 2013; 16:32:55 >
  • @melikulupınar.
    Wikipedia olmasaaa.. Ahh ah.. :D Ama yinede teşekkürler, okadar uğraşmışsın sonuçta konu başlıklarından tut, yapıştır foto at vs.. (:
  • quote:

Kısaca: suyu sürahiden değil bardaktan içmektir.

yorum cool.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

@melikulupınar.
    Wikipedia olmasaaa.. Ahh ah.. :D Ama yinede teşekkürler, okadar uğraşmışsın sonuçta konu başlıklarından tut, yapıştır foto at vs.. (:

Wikipedia değil. Çaba+bilgi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.