Şimdi Ara

cabala başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son halini bilmiyorum ama benim oynadığım zaman(4 sene önce ) gayet güzel bir oyundu.Kıyafetleri ve skilleri çok güzel bunun dışında savaşabileceğin ayrı yerler var guild savaşları yapabiliyorsun 5v5 vb.. 1v1 yapabiliyorsun istediğin yerde yani oyun gayet güzel ama son halini bilmiyorum
  • bende üniversite sınavlarına hazırlandığımdan doalyı geçen sene askıya almıştım oyunu. Gerçekten çok güzel efektleri olan bir oyundur özellikle Türklerin takıldığı server var yabancılık çekmek istemiyorsan ordada takılabilirsin level kasmak sanıldığı kadar zor değildir ve levelle birlikte skillde kasarsın buda çok önemli, gerçi en son kuklalara bırakıp cok güzel kasabiliyodun yani bırak carı kassın sabah akşam ama yalnız skill için savaşlar güzeldir iki tane ırk vardır baştan bir ırk seçersin sonra ömür boyu öyle gitmeye bilir oyun parası ilede ırkını değiştirebilirisn herhangi bi sınırlama yok. Fazla uzatmayayım tavsiye ederim

EKLEME : bu arada oyuna premium olmadan 7/24 tek tık girebilmen ve oyunda hilenin nerdeyse yok denecek kadar az ve zor olması en büyük artılarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazzoow -- 12 Şubat 2011; 21:13:14 >

• ya bende başlamayı düşünebilirim aslında , ben en son oynarken ki 3 sene önceydi bu jupiter serverı vardı en son. comp skilleri yeni gelmişti. bir de yeni server geldi mi acaba? pvp aktivitesi olarak her aksam 8 de mi ne birşeyler oluyordu o hala duruyor mu? 85e comp force archer kasmıstım zamanında pek öyle pvp dir falan takılmadı skill vs kastım dungeon bile o kadar girmedim sonra bıraktım oyunu tadını alamadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomsoup -- 25 Şubat 2011; 2:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke
    ya bende başlamayı düşünebilirim aslında , ben en son oynarken ki 3 sene önceydi bu jupiter serverı vardı en son. comp skilleri yeni gelmişti. bir de yeni server geldi mi acaba? pvp aktivitesi olarak her aksam 8 de mi ne birşeyler oluyordu o hala duruyor mu? 85e comp force archer kasmıstım zamanında pek öyle pvp dir falan takılmadı skill vs kastım dungeon bile o kadar girmedim sonra bıraktım oyunu tadını alamadan

Vallahi dostum,arkadaşda yukarda belirtmiş sende biliyorsundur,Free oyunlar icinde en Free olanıdır.Sistem olarakta suan birçok paralı oyunlardan daha iyi bir sistemi vardır .Suan conan oynuyorum,cabalin pvp sistemini bulamıyorum . Oynamak isteyen arkadaslara kesinlikle tavsiye edebilecek oldugum bir oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

ya bende başlamayı düşünebilirim aslında , ben en son oynarken ki 3 sene önceydi bu jupiter serverı vardı en son. comp skilleri yeni gelmişti. bir de yeni server geldi mi acaba? pvp aktivitesi olarak her aksam 8 de mi ne birşeyler oluyordu o hala duruyor mu? 85e comp force archer kasmıstım zamanında pek öyle pvp dir falan takılmadı skill vs kastım dungeon bile o kadar girmedim sonra bıraktım oyunu tadını alamadan

Bende aynı senin gibiydim 90 lvl a kadar warrior kastım skill seviyesi transmı neydi set ve silahlar süperdi 110 lvl a kadar adamları rahat rahat kesiyordum sonra ne olduysa bıraktım oyunu pvp sistemi çok güzel , bence oyunun tek kötü yanı şehirleri , ne kadar konuyla bağlanmak istesede şehirlerinin dizaynını pek beğenmemiştim oyunda daha güzel olabilirdi şehirleri özellikle ice(tam adını hatırlamıyorum)

• başlayabilirim belki ya zevkliydi aslında oynarken, comp dan sonra başka skill geldi mi ki acaba? fa da havaya atlayıp yere bi sürü şey atıyordu sonra meteor gibi birşey düşüyordu. yenileri geldiyse başlayabilirim fb olarak gerçi ona hem magic hem sword kasmak gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam. zor iş skill kasması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.