Şimdi Ara

Cabal Online (Steam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Knight Online'dan sonra şimdi de Cabal online steam'e geliyor. Çıkış tarihi olarak Şubat 2016 gözüküyor ama şubatın hangi zamanında çıkacağı hakkında bir bilgi yok. Biz arkadaşlarla başlamayı düşünüyoruz.

Steam linki:

http://store.steampowered.com/app/253490/

• Bende dün gördüm çok uzun süreler oynasamda 140 levele falan ulaşmıştım silahlar çok gösterişliydi skill efektleri inanılmaz güzeldi ama pvp olayını sevmemiştim.Pve side çok iyiydi çok farklı zindanları vardı.
  • Pvp si iyi değilse kas kas nereye kadar bana sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Pvp si iyi değilse kas kas nereye kadar bana sıkıntı.
    Pvp si hayatımda gördügüm en saglam oyundur cabal.Bırakmamın tek sebebi yapılan sacma eventler yüzünden herkeste +15 item olması.Yeni server acılacaksa bütün oyunları siler direk baslarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioka

Pvp si hayatımda gördügüm en saglam oyundur cabal.Bırakmamın tek sebebi yapılan sacma eventler yüzünden herkeste +15 item olması.Yeni server acılacaksa bütün oyunları siler direk baslarım.

Katılıyorum pvpsi gayet keyifli. Özellikle savaşları.

Bizde bu sebepten dolayı başlıycaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

quote:

kardeşim özellikle pvp si hakkında bilgi verebilirmisin mesala clan savaşları varmı? veya ko daki gibi cz hatitasına benzer pvp vamı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

quote:

kardeşim özellikle pvp si hakkında bilgi verebilirmisin mesala clan savaşları varmı? veya ko daki gibi cz hatitasına benzer pvp vamı?

Alıntıları Göster
    Pvp olayı şöyle serverlarda tek channel sadece 2 faction'ın savaşı için ayırılmış yani o channelda içerdeki herkes kendi factionundan olmayana dalıyor.Daha sonra gelen grand patchlerde yeni şeyler var ama bilgim yok.

Oyun tamamen grind fest, questler eski kafa(oyun eski zaten normal) 25 tane şundan kes az da şu eşyadan getir.Hele bi skill sistemi var oraya hiç girmiyorum emeğinize yazık.

Tavsiyem oynamayın, klavyede 1 tuşuna kağıt sıkıştırıp 10 level düşük moba tıklayarak fireball atarken bulursunuz kendinizi skill kasıcam diye düşmeyin bu durumlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun
    14 yıl önce açıldı
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Knight Online PVP Serverlar
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastacı Fırınzade Efendi

Pvp olayı şöyle serverlarda tek channel sadece 2 faction'ın savaşı için ayırılmış yani o channelda içerdeki herkes kendi factionundan olmayana dalıyor.Daha sonra gelen grand patchlerde yeni şeyler var ama bilgim yok.

Oyun tamamen grind fest, questler eski kafa(oyun eski zaten normal) 25 tane şundan kes az da şu eşyadan getir.Hele bi skill sistemi var oraya hiç girmiyorum emeğinize yazık.

Tavsiyem oynamayın, klavyede 1 tuşuna kağıt sıkıştırıp 10 level düşük moba tıklayarak fireball atarken bulursunuz kendinizi skill kasıcam diye düşmeyin bu durumlara.

Arkadaşım sen çooook uzun zamandır oynamıyorsun oyunu sanırım insanları yanlış yönlendirme.

Pvp ırk savaşları var gün içinde yaklaşık 5 tane falan olması lazımdı tam hatırlamıyorum. Dediği gibi channel var guild savaşı yapanlarda var. En son arena da geldi.

Skill kasmak gibi bir dert kalmadı artık questler skill point veriyor.

Eski kafa dediğin şey şuan bütün mmorpglerde durum aynı. Hepsindeki questler aynı.

Tamamen boş konuşmussun sil şu mesajını insanları yanlış yönlendirme.

• quote:

Skill kasma olayı trascender falan olmaktan bahsediyorsan aşırı kolay.BM2-3 diyorsan oraları bilmiyorum.

Oyun eski çok küçük mapları var.Hiç oynamayan birisine tavsiye etmiyorum.Ben taraf savaşlarını sevmemiştim labirent gibi map yapmışlar.Skill efektleri falan çok hoştur ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben bu oyunu uzun zaman beklemiştim ama oynayınca sanki Aion Online oynuyorum gibi hissettim. hatta Aion daha başarılıydı. sevemedim. kısa zamanda sildim. Zaten oyun avrupada tutmadı. online oyuncusu sayısı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Ben bu oyunu uzun zaman beklemiştim ama oynayınca sanki Aion Online oynuyorum gibi hissettim. hatta Aion daha başarılıydı. sevemedim. kısa zamanda sildim. Zaten oyun avrupada tutmadı. online oyuncusu sayısı çok az.

Alıntıları Göster
    Oyuncu sayısı cok az degil herkes 190 + level suanda.Benimde 190 level hesabım var ve günde 4 savas alıyor 3 saat aralıklarla ve savaslar 40 vs 40 geciyor asırı zevkli oluyordu.Ben sacma sapan eventlar yuzunden bıraktım.Suanda 100 level adam bulamazsınız oyunda savastada 1 kisi olmaz o yuzden size az geliyor herkes 190 level cünkü.

• quote:

Oyuncu sayısı cok az degil herkes 190 + level suanda.Benimde 190 level hesabım var ve günde 4 savas alıyor 3 saat aralıklarla ve savaslar 40 vs 40 geciyor asırı zevkli oluyordu.Ben sacma sapan eventlar yuzunden bıraktım.Suanda 100 level adam bulamazsınız oyunda savastada 1 kisi olmaz o yuzden size az geliyor herkes 190 level cünkü.

quote:

Bahsedilen oyun Cabal 1 , 10 sene önce çıkan oyun.Cabal 2 değil yani.

Cabal2 çıkışı kötü yaptı ama gittikçe güzelleşiyor cabal1 deki özellikleri getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Şubat 2016; 14:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

quote:

Cabal2 çıkışı kötü yaptı ama gittikçe güzelleşiyor cabal1 deki özellikleri getiriyorlar.

mesela ne getiriyorlar cabal1 den?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

quote:

mesela ne getiriyorlar cabal1 den?

Oyundaki bazı sesler bile cabal1 ile aynı.Para birimi yine alz falan.Adamların amacı cabal1 in popülerliğini kullanarak cabal2 yapmak.Ben çok fazla oynamadım kapalı betada biraz oynadım optimizasyon sorunları ve görev sistemini sevmediğimden bırakmıştım şimdi tekrar başladım.

Şuradan son güncelleme neler getiriyor buradan görebilirsin.
    http://d3ai56qdcpnuds.cloudfront.net/cabal2_obt/update/calamity/main.html

• Ulan eski günler geldi bak aklıma. 60 lvl de iken Dual Trans. olmuştum, vs de milleti ne madara ederdim.

Oyunda skill kasmak gerçekten zordu. 8 saat aralıksız moba combo yapardık. Şimdilerde sp yi farklı şekillerde veriyormuş.

13 yıllık Mmo hayatımda bana ticaret yaptıran tek oyundu. O zamanlarda AH ve benzeri sistem yoktu,-sonradan buda geldi galiba-server 1 de pazar kurar,pazarlık yapardık.

Ömrümde pvp içerik olarak oynadığım en iyi oyun Warhammer sonra da Cabaldır. TG,CA, ve tabiki pvp serverinde open world pvp. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem 120 lvl üstü maplerin hepsinde open world pvp vardı. Birde üstüne non pvp alanda pk olmak vardı. Tadından yenmezdi oyun.

Bugün benim diyen oyunların hiçbirinde bukadar içerik bulamazsınız. BnS ye başladım,millet bi arenadır tutturmuş gidiyor. Bir boka yarasa.

Pve olarak da yeterlidir. Gurup ve solo dungeonlar çok iyi idi. Ancak tek sıkıntısı aynı mantık oluşu idi. Zaten pve,pvp için yapılırdı benim zamanımda. Amaç item yapıp,pvp ye dalmaktı.

Bırakma sebebim FA nın nerf yemeseydi. İnstant skilli cd li yapmışlardı. Şu 800 heal atan skill.

Steam'e gelirse deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Ulan eski günler geldi bak aklıma. 60 lvl de iken Dual Trans. olmuştum, vs de milleti ne madara ederdim.

Oyunda skill kasmak gerçekten zordu. 8 saat aralıksız moba combo yapardık. Şimdilerde sp yi farklı şekillerde veriyormuş.

13 yıllık Mmo hayatımda bana ticaret yaptıran tek oyundu. O zamanlarda AH ve benzeri sistem yoktu,-sonradan buda geldi galiba-server 1 de pazar kurar,pazarlık yapardık.

Ömrümde pvp içerik olarak oynadığım en iyi oyun Warhammer sonra da Cabaldır. TG,CA, ve tabiki pvp serverinde open world pvp. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem 120 lvl üstü maplerin hepsinde open world pvp vardı. Birde üstüne non pvp alanda pk olmak vardı. Tadından yenmezdi oyun.

Bugün benim diyen oyunların hiçbirinde bukadar içerik bulamazsınız. BnS ye başladım,millet bi arenadır tutturmuş gidiyor. Bir boka yarasa.

Pve olarak da yeterlidir. Gurup ve solo dungeonlar çok iyi idi. Ancak tek sıkıntısı aynı mantık oluşu idi. Zaten pve,pvp için yapılırdı benim zamanımda. Amaç item yapıp,pvp ye dalmaktı.

Bırakma sebebim FA nın nerf yemeseydi. İnstant skilli cd li yapmışlardı. Şu 800 heal atan skill.

Steam'e gelirse deneyeceğim.
    @PuSaT28 Aynen kardeşim bende ilk betadan sonraki 4 ay kadar oynamıştım belki biraz daha fazla zaman çok zevkliydi ozamanlar mars serverında oynuyorduk Saltar Diye guildimiz vardı. Çok güzel zamanlardı gvg lerde çok eğleniyorduk. Bende çok uzun süre warhammer oynadım çok eğlenceliydi. Hala ondaki tadı hazzı başkahiçbir oyunda alamıyorum. Kapanması çok koymuştu bana. Bulsam warhammer serverı direk oynarım herayda para veririm okadar zevk alıyordum ama neyse. Cabal çok değişti steame gelince neler olucak merak konusu ama bakalım bende deniycem.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

@PuSaT28 Aynen kardeşim bende ilk betadan sonraki 4 ay kadar oynamıştım belki biraz daha fazla zaman çok zevkliydi ozamanlar mars serverında oynuyorduk Saltar Diye guildimiz vardı. Çok güzel zamanlardı gvg lerde çok eğleniyorduk. Bende çok uzun süre warhammer oynadım çok eğlenceliydi. Hala ondaki tadı hazzı başkahiçbir oyunda alamıyorum. Kapanması çok koymuştu bana. Bulsam warhammer serverı direk oynarım herayda para veririm okadar zevk alıyordum ama neyse. Cabal çok değişti steame gelince neler olucak merak konusu ama bakalım bende deniycem.

Alıntıları Göster
    mmorpg sitesinde 1000 key vardı 1 haftalık premium veriyormuş 0 key kalmış bekleyeni çok galiba ama NA versiyon olması sıkıntı bize steamde yasak gelmez umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

mmorpg sitesinde 1000 key vardı 1 haftalık premium veriyormuş 0 key kalmış bekleyeni çok galiba ama NA versiyon olması sıkıntı bize steamde yasak gelmez umarım.

Alıntıları Göster
    Oyun steame gelmiş indiriyorum şuan bakalım nasıl olacak
  • quote:

2008 de oynadın heralde en son :D o skill kasmalar eskidendi ve bence oyun o zamanlar daha zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

2008 de oynadın heralde en son :D o skill kasmalar eskidendi ve bence oyun o zamanlar daha zevkliydi

Alıntıları Göster
    Oyun şuan çok güzel ve baya dolu. Çok güzel eventler var. Çok keyifli olacak insanlar deli gibi kasıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.