Şimdi Ara

cabal online ile ilgili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mp nin altında sarı bi yer doluyor du bende 1. kutucuk doldu artık dolmuyor o nedir ? ( mp nin altında )

şimdiden saolun

saygılar

• onu ben combo olarak biliom tabi yanıla da bilirim kardeşim sadece fikrimi söledim bende sormuştum bana o dolunca combo açılıop yani combo yapa bilirsin dediler
    eğer yanlış bilosam sayende bende örenecem
  • ALTLARDA CABAL GUİDE VAR GİRİN ORAYA ANLAYIN O NEYİN NESİYMİŞ BOŞUNA KONU AÇMAYIN SADCE OKUYUN ELNİZDE AĞRIMAZ BU SAYEDE
  • UPLADIM GUİDEYİ GİRİN BAKIN EĞER SAYFAYA GİRİP OKUMAK ZOR GELMİYORSA
  • kanka bulamadım bi zahmet söleyin lütfen
  • Kutsal arama motoruna sığının rahat edin. Aydınlığın yolu Kutsal Arama Motoru. Sayfa altina giderken sağda,sayfa üstüne giderken gene sağda. Yılların forum içi arama motoru sizler icin burada.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_BariS

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

ALTLARDA CABAL GUİDE VAR GİRİN ORAYA ANLAYIN O NEYİN NESİYMİŞ BOŞUNA KONU AÇMAYIN SADCE OKUYUN ELNİZDE AĞRIMAZ BU SAYEDE

ben burda guLuncek bısı goremıom

• quote:

Orjinalden alıntı: Pk

quote:

Orjinalden alıntı: Deli_BariS

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

ALTLARDA CABAL GUİDE VAR GİRİN ORAYA ANLAYIN O NEYİN NESİYMİŞ BOŞUNA KONU AÇMAYIN SADCE OKUYUN ELNİZDE AĞRIMAZ BU SAYEDE

ben burda guLuncek bısı goremıom

Her yere atıyor o post delisi ben biraz ugrastımda laf anlatmaya calıstım ama adam anlayıssız devam ediyor baska topiclerdede, sikayette bulundumda 3 saattir acık sikayetim...

• bakın bn de diğer arkadaşlarıma katılıyorum arama motoru vb. şeyler de var ama eğer bunu da kullanamıyosanız bir guild aramanızı tavsiye ederim emin olunki orda birileri mutlaka yardım eder. ama şimdilik sorunuzu bn cvp layım ama bi daha bu tür soruları lütfen hiç araştırmadan topic açmayalım. sorunun cevabına gelince o sarı şey sizin ilerde battle mode ve arua kullanabilmenizi sağlar ayrıca dans ederken dolar. sen şimdi 10-20 lvl ler arasında olduğun için sadece şimdiye kadar lvl lvl 10 quest ini yapmışsındır. 20 yi yapınca 2 kutu dolar 30 da 3.... yanlışım varsa düzeltin ( unutmadan o sarı şeyin adı sp dir )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.