Şimdi Ara

Cabal Online Account Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cabal Online Account Sorunu arkadaslar çok uğraşmama rağmen bie türlü account alamadım yardımcı olabilecek ark lara şimdiden tşk ler

• aynı sorunu bende yaşıyorum birileri yardım edebilirmi???

Tahminimce password problemi.Eğer öyleyse :

Your password must contain at least one lowercase letter, one uppercase letter, one digit and one character from this list: !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,]
    Please note: This username and password will become your default game account login. (use the shift key to obtain the special characters on the onscreen keyboard when logging in to the game)

Password'unuzde en az 1 tane büyük harf,1 tane küçük harf,1 tane rakam ve !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,] işaretlerinden 1 ini kullanmaniz gerekiyor. Aşırı Güvenlik nedeniyle böyle bi sistem geldi. Login olurken !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,] işaretlerini görmek için SHIFT e basmaniz yeterlidir. Simdiden kolay gelsin

• This version of CABAL Online can ONLY be played within Europe. Your access to play the game will be automatically blocked if you attempt to play outside of Europe.
    bendede bunu veriyor alamıyorum üyelik nasıl alacam
  • Cabal şuan sadece avrupaya açık durumda. dns almanızı tavsiye edebilirim. çünkü cabal serverları aşırı çoğaldı ve eu serverinin yalpalama nedenlerinin başının türkler vardı. suan birçok hileyi kullanan hala birçok türk oyuncu var (gerçi yabancılarda var ama türkler çoğunlukta) Siz olsanız serverinizin geleceği için böyle bir uygulama yapmazmısnız ?
    R7 1700 / ASUS Crosshair VI / MSI RX 480 / 16 GB Trident Z RGB 3000 / Samsung 960 EVO 256 GB Nvme / Samsung 860 EVO 500 GB SSD / 1 TB Western Digital Black / Deepcool Captain 240 RGB / Corsair RM 750W Gold Modüler / Nzxt 340 Elite White / 2x AOC 144hz 1080p Freesync Monitör
  • Peki bana Avrupa dns si verebilrmisiniz...Aynı sorunu bende yaşıyorum...
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSchzophrenic

Merhaba arkadaşlar, kayıt olmadaki probleminiz nedir?

Tahminimce password problemi.Eğer öyleyse :

Your password must contain at least one lowercase letter, one uppercase letter, one digit and one character from this list: !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,]
    Please note: This username and password will become your default game account login. (use the shift key to obtain the special characters on the onscreen keyboard when logging in to the game)

Password'unuzde en az 1 tane büyük harf,1 tane küçük harf,1 tane rakam ve !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,] işaretlerinden 1 ini kullanmaniz gerekiyor. Aşırı Güvenlik nedeniyle böyle bi sistem geldi. Login olurken !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.<,] işaretlerini görmek için SHIFT e basmaniz yeterlidir. Simdiden kolay gelsin

sadece sorun bu avrupadan dns falan yok okuyun bunu o zaman alrsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.