Şimdi Ara

c902 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 aydır c902 telefonumu kullanıyodum ve gayette memnundum. sağlam bi telefona benziyodu ama şu 2-3 gün içinde bişiler oldu ve telefon bozuldu. önce fotoğraf çekerken oluşan dokunmatikliği bayağı azaldı daha sonra çekilen fotolar kaydolmamaya başladı dün de rehbere girmemeye başladı. diğer tüm dosyalara giriyo ancak rehberde donup kalıyodu. bende kapatıp açıım dedim ve kapattım bu seferde açılmıyo sony in teması çıkıyo ve öle kalıyo :s:s ne yapmam gerek bi hafta öncesine kadar sapasağlam telefon başına hiç bi aksilik gelmemesine rağmen 1 hafta sonra bozuldu :s :/

• yazilimini güncellemeyi dene yada olmadi direk servis..
  • sony ericsson updatede service ile güncellemeyi dene
  • açıkçası telefonlardan pek anladığımıda söyleyemem ki zaten telefon açılmıyo açmayı deniyorum ama işte pin kodunu sormadan donuyo :s en iyisi servise göndermek heralde. acaba telin içindeki kayıtlı numara vs veriler gider mi ?
  • ya telefonu falan açmana gerek yok şarjını doldur sonra sony ericsson update service ile güncellemeyi dene servisler falan en son uğraşırsın
  • hmm anladım ama ilk kez güncellemeye ihtiyaç duyuyorum ve nasıl yapıldığınıda bilmiyorum malesef:/ c902 den önce birsürü tel kullandım ve ilk kez güncellemeye gerek duydum nasıl yapıldığını öğrenebilceğim bi başlık var mı ?
  • sonyericssonun sitesinden sonyericsson update service i indirin o size türkçe olarak anlatıyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.