Şimdi Ara

c503 yuklu harıtaları nasıl sılebılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonumda yuklu harıtalar cok yer kaplıyor ben bunları sılıp yerıne sadece turkıye yuklemek ıstıyorum acaba nasıl yapabılırım yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.

• uygulama yöneticisinden hepsini kaldır. Daha sonra kobloyla pcye bağla nokia ovi suite yükle, haritalara tıkla. Program indiriyodu sanırım orada yüklemek istediğin haritayı seç yükle. Böyle bişeyler olmalı tam hatırlamıyorum

Orijinalden alıntı: moondalina

uygulama yöneticisinden hepsini kaldır. Daha sonra kobloyla pcye bağla nokia ovi suite yükle, haritalara tıkla. Program indiriyodu sanırım orada yüklemek istediğin haritayı seç yükle. Böyle bişeyler olmalı tam hatırlamıyorum

cok tesekkurler saolun deneyım

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

uygulama yöneticisinden hepsini kaldır. Daha sonra kobloyla pcye bağla nokia ovi suite yükle, haritalara tıkla. Program indiriyodu sanırım orada yüklemek istediğin haritayı seç yükle. Böyle bişeyler olmalı tam hatırlamıyorum

cok tesekkurler saolun deneyım

rica ederim sizde saolun, uygulama yoneticisinden ovi mapsı silip dosya yoneticisinden de cities gibi haritalarla ilgili tüm klasorleri silmelisiniz. Silemezseniz biçimlendirin garanti olsun. kolay gelsin
  • arkaşlar bende silmek istiyorum ama yeri bulamadım öncelikle uygulama yöneticisi nerde ? dosya yöneticisindende bunları silemiyorum sil komutu yok :\ aynı sekilde müzik ve videoda silemiyorum telden bulamaım silme tusunu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birader sen de dünyayı mı yükledin ne yaptın öyle :D

kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_OzTurK -- 23 Eylül 2011; 14:01:39 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.