Şimdi Ara

C5 ultra vs HONOR 7 hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim için kamerası önemli max 1500 tl düşünüyorum
    bu ikisi aklımda şuan için . hangisini almalıyım ?
    bu fiyata 5.2'' ekrandan küçük olmayacak telefon tavsiyeniz varsa onları da değerlendireyim .
    marka takıntım yok ama samsung düşünmüyorum tasarımdan dolayı ..
    ithalatçı firma düşünmediğimden g4 bakmıyorum .. diğer tüm fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler..

• Ikisi arasindq c5 bence fakat kamera icin Xperia m5 daha ustun bunlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biliyorum yalnız ekran boyutu olarak aklımı karıştırıyor büyük istiyorum çünkü biraz

• güncel..
  • C5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan c5 ile m5 arasındayım m5 çok daha iyi ama c5 ekranı sanki biraz küçük geliyor.. Ekran 5.2 ile çok farklı mıdır boyut olarak m5 5" c5 6" 6 çok büyük 5 çok değil ama küçük gibi sanki hangisini seçmeliyim

• bence bir de galaxy A7 2016'ya bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G4 lg garantili fiyatı aşıyor beni açıkçası ithalatçı firma da şikayet çok fazla okudum onun için değerlendirmeye almıyordum ..

• Profesyonel bir şey alamam iki ayrı parça almak açıkçası mantıksız benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Ikisi arasindq c5 bence fakat kamera icin Xperia m5 daha ustun bunlardan

m5 de çok sıkıntı olduğu kendi kendine kapandığı takıldığı vs söyleniyor? bilginiz var mı
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Ilk serilerde olabilir cevremdeki 2 kisi sorunsuz memnun,ekim kasim gibi bende m5 dusunuyorum zaten para durumlari musait olursa

• quote:

Ilk serilerde olabilir cevremdeki 2 kisi sorunsuz memnun,ekim kasim gibi bende m5 dusunuyorum zaten para durumlari musait olursa

bende m5 düşünüyorum , ön kamerası fiyatı vs gayet güzel ama herkes şikayet edince. daha önce g4 düşünüyordum ondada bootlap sorunu var neredeyse herkesde oluyor. Valla piyasadaki her telefonda bir sıkıntı var gibi.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    aynen oyle,hakkında sıkayetler yazılmayan telefon yok,olmadı ve olmaycak.

s6 sını satmak ısteyıp esının hedıyesı dıye satamayan arkadasım var,ıphone 6sı yamuldu dıe applea soven de gordum, z2 ye ısınıor dıyen , g2 de ekran sararması sıkayetı yazan var oglu var yanı
  • quote:

s6 sını satmak ısteyıp esının hedıyesı dıye satamayan arkadasım var,ıphone 6sı yamuldu dıe applea soven de gordum, z2 ye ısınıor dıyen , g2 de ekran sararması sıkayetı yazan var oglu var yanı

mi5 de cok buyuk bir problem gormedim yabanci sitelerdede bakiyorum. bulursam alicam bakalim
  • quote:

Şans işi deyip alacağız artık birini.. İthalatçı garantili telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilir mi yoksa hiç bulaşmayalım mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.