Şimdi Ara

(C5) Current Pending Sector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayardan 26 gün önce 1TB Seagate Barracuda HDD aldım ve windows 7 yükledim. 2 gündür bilgisayarda oyun oynarken, internette dolaşırken bilgisayar donuyor ve hdd den cd writerda cd dönüyor gibi sesler geliyor. 20 saniye hiç tepki vermiyor sonra düzeliyor. Aklıma hdd den kaynaklı bir problem olduğu geldi ve HD Tune yükledim. 8 tane current pending sector hatası veriyor. Garantisi var ne yapmalıyım?
    Error scan yapıyorum çok yavaş ilerliyor 30 dakikada 60 GB taradı

Ufaltılmış önizleme resmi
    Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Edit: Error scanın 4. saatinde mavi ekran verdi ve şu anda hoş geldiniz ekranından sonrası açılmıyor. Elimde ubuntu 9.10 cd si vardı onu taktım ve şu ssleri aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bright Eyes -- 27 Temmuz 2012; 14:24:34 >

• up
  • Ürünü iade edin, eve geldim taktım açılmadı dersiniz degiştirmeleri lazım. sorunlu bir hdd almışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Ürünü iade edin, eve geldim taktım açılmadı dersiniz degiştirmeleri lazım. sorunlu bir hdd almışsınız

Cevap için teşekkürler değiştirirken bad sector var dersem değiştirirler mi? Çünkü 1 ay oldu alalı içinde dosyalarım da var takınca çalışmadı dersem sorun çıkartabilirler
  • Pardon 26 gün olmuş alalı, orayı atlamışım aceleyle.

Error Scan taramasında Quick scan seçip bir taratın bakalım bad sector var mı disk de, varsa garantiye verirken bad sector diye belirtirsiniz. garantide de bad sector görününce, disk de her hangi bir çarpma izi,hasar vs yoksa muhtemelen degiştirirler diski
  • Quick scan seçiliyken tamamı yeşil oluyor ama quick scan seçili değilken 2 noktayı kırmızı(damaged) göstermişti ve 400 gb civarındayken mavi ekran vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bright Eyes -- 27 Temmuz 2012; 20:00:51 >
  • benim wd car black de bad sector vardı yeni hdd daha vatana götürdüm bad sector hatası olduğunu söyledim yaklaşık 20 gün sonra 0 hdd verdiler garantiye götür hocam giderek artar onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.