merhabalar arkadaşlar,herkese iyi günler.. ilk arabamı almak üzere araştırmalar yaparken Citroen C4 e fena sarmış durumdayım.sanırım bu gidişle C4 sahibi olacağım hayırlısıyla :) sizlere bir kaç sorum olacak,yardımcı olabilirseniz sevinirim..
1- dizel mi lpg-benzin mi? 2- şuanda 2 aracın üzerinde duruyorum
ilki dizel 2008 model, 1.6 hdİ SX 79.000 km ---(araçta dijital klima,otomatik kararan dikiz aynası,sis farı,park sensörü var. mp.3 de çalıyor acaba SX PK olma ihtimali var mı ? ) kaportada kazası,boyası,değişeni yok.. 4 lastik yeni,akü yeni değişmiş,triger kayışı değişmiş..temiz bir araç.fiyat 24.500
ikincisi benzin-lpg 2008 model 1.6 SX PK 128.000 km triger,debriyaj baskı balata değişmiş. 120.000 bakımları yapılmış.. kırmızı ışıkta arkadan vurulma sonucu araç öndeki araca da çarpmış ve arka tampon boyalı,ön motor kaputu değişmiş. ama büyük bir kaza değil.. fiyat 22.500
siz olsanız hangi aracı neden alırdınız..cevaplarınız benim için önemli çünkü çevremde C4 kullanıcısı yok.. şimdiden teşekkürler..
Ben dizel öneririm. Ama ilk araç hem km'si düşük hem kazasız, fiyatı çok uygun geldi...Bence iyice soruşturun o aracı
Bir de deneme süeüşü yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle bozuk yollara girip arka süspansiyonlardan ses gelip gelmediğini kontrol edin. Ayrıca kör noktaları çok fazladır bu aracın kullanırken dikkat etmek lazım.Ayrıca altı çok alçak bir araçtır...En ufak kasiste burnunu sürtersiniz...
Makyajdan sonra Cd çalarlar Mp3 çalabilir hale geldi diye biliyorum.O yüzden SX PK olmayabilir...
2008 model aracın fiyatı çok düşük. ya aracın satıcısı piyasayı bilmiyor yada araç dediğiniz kadar temiz değil.değişeni, kazası yada boyası olabilir.o aracı iyi soruşturun.
c4 kullanıcısı olarak dizel almanızı öneririm.çünkü çok az yakıyor.