Şimdi Ara

C4 SERVER KURMAK İSTEYEN GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ArkADASşlar her önüde gelen server acıyo :) neyse bakın twins arkadasımızın makinasıda bagantısıda cok iyi bu isi cok iyi bilen varsa bu arkadasa yardım etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinssoul

ÖNCELİKLE EMEĞE SAYGI ELİNE SAĞLIK SI BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...
    ARKADAŞIM C4 SERVER İÇİN GEREKLİ DOSYALAR NELERDİR VE NEREDEN İNDİREBİLİRİM.

BENDE SAĞLAM BİR SERVER KURMAK İSTİYORUM...

HOSTİNG ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM KENDİ BÜNYEMİZDE 1GBLİK ALT YAPI VAR 5 MGBİTLİK BAĞLANIYA...

KENDİ MAKİNAMI;

AMD ATHLON 3200+ (2700MHZ) 4GB DDR RAM 76GB 10000RPM SATA2 HDD 1GB-ETERNET 'LİK CIHAZIMI KURUCAM BUNA ULTİMA ONLİNE DÜŞÜNÜYORDUM HAZIR SİCRİPTLERİ VARDİYE AMA KENDİM L2 HASTASIYIM OLCAKSA KENDİ SERVERİMİN PATRONU OLAYIM DEDİM BU KONUDA CITTI YARDIMLARA İHTİYACIM VAR.. t.bagis @ avantajbilisim . com . tr

arkadaşım resimli anlatım ve türkçe ayrıntı gerektiren kısımlarını paylaşırsan sevinirim şimdiden hrkese keyifli oyunlar...

lagsız sinirsiz OYUNLAR....

ben server kurabiliyorum. belki ben sana yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 12 Haziran 2006; 18:55:30 >

• Ya bisey soracam da ingilizce mi sorsam turkce mi karar veremedim.Olympus la bunu aynı dosya icinde iken sadece IP yi degistirerek kullanabilir miyim yoksa ikisi icinde ayrı ayrı yuklemem lazım mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 13 Haziran 2006; 17:07:29 >
  • ya adam bi yerden bulup kopyalamış siz ellerine saglık diyosunuz ya alahalaahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanookan

ya adam bi yerden bulup kopyalamış siz ellerine saglık diyosunuz ya alahalaahh

Sen bul getir seninde ellerine saglık diyelim
  • neden ha neden turkce varken ign anlattin haa yoksaa benımle bırderdınmı var ben ıgn bılmıyorum turkce anlatsann ufff super olurduu kurardık eglenırdık neden olmasın ama ign oldugu ıcın gercekten cok zorr kuramam

AMA YINEDE HELLAL OLSUN NEDIYELIM İGN OLASADA :d

• şu server kurma işini türkçe anlatacak biri varmı?çok lazim lutfen.ingilizcem var ama çok uğraştırır plz help me
  • Ya bilen varsa yapalimşu işi arkadaslarla az cevirek 2klik swordlar falan omg very godd full set off
    5 kişi oynariz ne zevkli olur be
    Bir arkdas server kuracam upload edcem tıkladınızmı gircek demişti bekliyoruz hala unuttuk sanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 23 Ekim 2006; 10:23:00 >
  • Çok uzun ve bir günde öğrenilcek bişi deil. En kolayı java server olmasına rağmen ben bile yapamıyorum doğru düzgün. Onu anca kurcalayarak öğrencen. Ben kaç defa kurdum sildim
  • http://forum.ragezone.com/l2j-releases/share-cas10s-c4-serverpack-install-guide-118218.html

BİYERDEN TANIDIK GELDİ AMA

BENDE BAŞLIYORUM DENEMEYE BAKALIM Bİ AKSİLİK CİKMAZ İNŞ
  •  C4 SERVER KURMAK İSTEYEN GELSİN

şimdi beyler resimdende anlaşılacağı gibi server tamam gibi

ama sanki sağdaki iki kisimda bi yanlışlık var gibi benim problemim login olamamak

acaba neden bana bu konuda yardimci olursanız sevinirim zaten yapılıcak cok bişey kalmadı

neden sag ustteki kisimda o 2 satir surekli yazıyor ve sag alttada telnet disable filan dior o ne öyle mi olmasi lazim

( bu yeşil ONLİNE yazilarini gormek bile bi zevkti benim için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 28 Ekim 2006; 19:24:20 >

• Banishedin server pack lerinden 1.2.6 yı bul onu kur. Navicatı kaldır. Easy php i kur. Easy php i kurunca Tools da dbinstaller bat ta küçük bi değişiklik yapcan onuda daha sonra gösteririm.
  • banishedi buldum fakat 1.2.6 diil 1.1.6 var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ekim 2006; 1:19:03 >
  • herşey hazir beklemedeyim ama acele etme biraz kariştiriyim :P
  • http://l2jtr.zone.org/ bu benim forum sitem orda bulabilirsin!!!
  • OK NAVİCATLA OLDU SAYILIR OLMASSA PHP İLE DENEYECEĞİM
  • ben easy php kullandığım ve performansından memnun olduğum için öyle yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.