Şimdi Ara

C4 , Polo , Golf , Astra , HatchBack Dizel araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi konu dışındaki arkadaşlar bi araba önerin .

Tercih bölümündede kimse yazmıyor .

• Yazdiginiz tercihlerde B sinifida var C de. Oncelikleriniz nelerdir? Ekonomi konfor rahatlik sportiflik hizlilik vs vs. Fiyat araliginiz ikinci el mi sifir mi alacaksiniz. Daha detayli belirtirseniz bir nebze yardimci olabilriiz burada size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    Hay hocam elinizi öpiim.

Araç benzinlide olabilir , az yaksın ben ona tüpte takarım ama chip yaptırmak istiyorum. Konfor beni ilgilendirmiyor . Spor bişeyede gerek yok ama , üni öğrencisiyim. Okulda okuyan başka bir çocuk bmw ile yolda kafa tutunca polo 1.6 tdi 145 hp chip 0-100 ü 7 sn civarında olan arabayla kıçından ayrılmamak istiyorum.
    Gitmeyen bir arac olursa altımda çok üzülürüm hevesim kaçar.

C4 e baktım çok tatlı bir araba babam baktı o önerdi. Pek fransız yanlısı olmasada.

35 i geçmiyecek şekilde öneriniz olursa. 2. elde.
  • Aradiginiz kriterler yazdiginiz araclarla uyusmuyor farkindaysaniz. Astra 1.6t 180hp, polo gti, golf R sizi tatmin eder bu gidisle. Hava atmak icin bu sekilde arac alacaginiza gidin spor bir araba kiralayin daha mantikli.

Ekleme: bu arada hem yakmasin tup takarim diyorsunuz hemde 0-100 7sn diyip agresif kullanim tarzi diyorsunuz. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 8 Kasım 2013; 3:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Aradiginiz kriterler yazdiginiz araclarla uyusmuyor farkindaysaniz. Astra 1.6t 180hp, polo gti, golf R sizi tatmin eder bu gidisle. Hava atmak icin bu sekilde arac alacaginiza gidin spor bir araba kiralayin daha mantikli.

Ekleme: bu arada hem yakmasin tup takarim diyorsunuz hemde 0-100 7sn diyip agresif kullanim tarzi diyorsunuz. undefined

Hava atcam demedim ki ?
    Basinca gidicek dusuk hacimli chiple gucu yukseltilebilen araclar. Agresif yazilimla kullanmam ben aracimi.
    Performans ikinci planda ilk once az yaksin sehirler arasi yolda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Aradiginiz kriterler yazdiginiz araclarla uyusmuyor farkindaysaniz. Astra 1.6t 180hp, polo gti, golf R sizi tatmin eder bu gidisle. Hava atmak icin bu sekilde arac alacaginiza gidin spor bir araba kiralayin daha mantikli.

Hava atcam demedim ki ?
    Basinca gidicek dusuk hacimli chiple gucu yukseltilebilen araclar. Agresif yazilimla kullanmam ben aracimi.
    Performans ikinci planda ilk once az yaksin sehirler arasi yolda.

1.6tdi golf 105hp onerebilirim. Yazilim ile 155hp olabiliyor. Benzinli olarak astra 1.4 140hp yazilim ile 170hp oluyor. Uzun yolda da cok yuklenmedigin surece astra ile 7lt civari yakarsin.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83085596&p=1#83085596
    Anlasilan yeni uyanilmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83085596&p=1#83085596

Siz ne istiyorsunuz dediniz , bende hiz ekonomi performans ucuzluk dedim . Tabi bu hayal. Az yaksin cok gitsin istiyorum.

O konuyu karsilastirmayalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83085596&p=1#83085596

Saatin azizligi diyelim daha sonradan uyandim ama

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    Ciddiye alinmiyorum hissine kapildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.