arkadaşlar merhaba benimde c4 comfort plus ehdi var ve merak ettiğim sorularım var 7 km üstüne çıktım kazasız belasız şükür ve şuan bakım filan yaptırmadım yaptırmam lazımmmı , motor yağını sizce hangi marka kullanmalıyım ve teminizce ne kadar sürede değiştirmek lazım.Arka taraftan çıkan ses içi servise gidipte yaptıran oldumu ve bu bagaj arabanın içinden açılıyormu :)) daha aklıma geldikçe sorarım ha :P
teşekkürler veediğin bilgiler için :) şu avm lere girince bazı salak korumalar açamıyorda sorayım dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: dark_dewil
teşekkürler veediğin bilgiler için :) şu avm lere girince bazı salak korumalar açamıyorda sorayım dedim.
Açamazlar çünkü içerden kapıyı açman lazım...Malum araç belli bir hıza çıkınca kapılar otomatik kitleniyor daha sonra sen dursanda kapı açılmıyor...senin düğmeye basarak yada kapılardan birini açarak o kilidi açman gerekir..
teşekürrler.
quote:
Orijinalden alıntı: dark_dewil
teşekürrler.
eğer kapıların otomatik kitlenmesini istemiorsan konsoldaki kapıları açık kitleme tuşuna basılı tut devre dışı bırakılcaktır, işlemi geri almak için aynı adımları izleyebilirsin.