Şimdi Ara

C4 DİZEL hakkındaki şikayetler çok mu fazla?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır C4 dizel sahibi olamayan fakat çok ilgi duyanlardanım. ksmetse birkaç hafta içerisinde işler yolunda giderse sıfır bi araba almayı düşünüyoruz. (max 40 bin ytl)

Babam da çok ilgili biri olmamasına rağman arkadaşında olması nedeniyle kafayı C4 dizel 110 a takmış durumda. ben ise araştırmaktan kafayı üşütücem:)

honda civic, opel astra(115 bg), golf midline (FSI)
    C4 dizel de gündeme girince focus TDCİ yi de gündeme aldım. babam belki bize sormadan C4 ü alıp da gelebilir. gerçi böylece sorumluluğu daatmış olurum hani:))

sadete geleyim şikayetvar da ki citroen hakkındaki "yüzlerce" şikayet (balata,amortisör,tıkırtı, deprem, stop etme radyo kanalları vs. vs. vs...) moralimi bırakın sinirimi bozdu.

siz ne diyosunuz? araba performans tüketim görünüm vs. çok güzel ama servis deyince tüylerim diken diken oluyor. 2. el de düşük kilometrede satılanlar da sorunlumudur bu yüzden?

Ne diyosunuz bulaşmasak mı şu fransızlara? sorunsuz japonlar ve sosyete almanlar dururken..

gözlerinizi ve parmaklarınızı yorduğum için şimdiden özür ve tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz98 -- 8 Temmuz 2007; 16:37:39 >

• arkadaşım araba işi şans işidir

yanlız citroen değil her arabada sıfır km araçta bile çok baş ağrıtan sorunlar çıkabiliyor

şikayetvar com da her markanın her modelin şikayeti var

citroen otomotiv sektöründe bir çok ilke imza atmış, çeşitli ödüller layık görülmüş senelerin otomobil firmasıdır
    bkn.http://forum.donanimhaber.com/m_13901993/tm.htm

c4 de olan 1,6 hdi 110hp lik motor, 1 sene önce sahip olduğum 407 de aynı motora sahipti ve 1,5 ton gibi bir boş ağırlığı olan araçta inanılmaz performanslıydı ve çok ekonomikti karma olarak km de 13-15 ykr yakıyordum

peugeot un sitesinde de bu motorun 100 km de 3,68 lt mazot tükettiğini yazan bir makale mevcut

c4 ün kronik bir sorunu olduğunu duymadım, c3 lerin yol tutuşunun iyi olmadığı söyleniyordu yanlızca

c4 kullanan arkadaşlar bu konuda yorumlarını esirgemeyeceğini umuyorum

hangi aracı alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun

• listende dünyanın en çok satan ve en sorunsuz corollası niye yok? hemde yeni nesil ve kasası çıktı.

quote:

Orjinalden alıntı: deryadeniz98

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır C4 dizel sahibi olamayan fakat çok ilgi duyanlardanım. ksmetse birkaç hafta içerisinde işler yolunda giderse sıfır bi araba almayı düşünüyoruz. (max 40 bin ytl)

Babam da çok ilgili biri olmamasına rağman arkadaşında olması nedeniyle kafayı C4 dizel 110 a takmış durumda. ben ise araştırmaktan kafayı üşütücem:)

honda civic, opel astra(115 bg), golf midline (FSI)
    C4 dizel de gündeme girince focus TDCİ yi de gündeme aldım. babam belki bize sormadan C4 ü alıp da gelebilir. gerçi böylece sorumluluğu daatmış olurum hani:))

sadete geleyim şikayetvar da ki citroen hakkındaki "yüzlerce" şikayet (balata,amortisör,tıkırtı, deprem, stop etme radyo kanalları vs. vs. vs...) moralimi bırakın sinirimi bozdu.

siz ne diyosunuz? araba performans tüketim görünüm vs. çok güzel ama servis deyince tüylerim diken diken oluyor. 2. el de düşük kilometrede satılanlar da sorunlumudur bu yüzden?

Ne diyosunuz bulaşmasak mı şu fransızlara? sorunsuz japonlar ve sosyete almanlar dururken..

gözlerinizi ve parmaklarınızı yorduğum için şimdiden özür ve tşk..

• Arkadaşlar sizden cvp beklerken diğer taraftan şikayetvar.com daki şikayetleri de okuyorum. diğer alternatif marka/modeller hakkında ki şikayetleri. Adedine aldanmayın Fordu bitirdim elle tutulur(focus tdci hakkında) şikayet neredeyse yok denecek kadar az. C4 hakkında ise aynı konulardan neredeyse yüze yakın var:((

Okumaya devam ediyorum..

Acu_men corolla hakkında sorunsuzluğu gerçekten katılıyorum ama yakıt konusunda pek de övmediler.

Bir de zevk meselesi ama yeninin tam bir "hilkat garibesi" olduğunu (dış görünüş) düşünüyorum. Dıştan sadece jantları güzel;)
  • C4 GÜZEL ARABA SORUNLAR OLABİLİR YENİ ASTRADADA BİR SÜRÜ ŞİKAYET VAR ONA BAKARSAN GOLFE GELECEK OLURSAK 2004TE ÇIKMIŞ BİR KASAYI ALMAM ŞAHSEN İÇİDE ÇOK BASİT İLLA DİZEL DEMİYORSAN YENİ MONDEO TEK TAVSİYEM
  • Arkadaşlar, Astra hakknda da şikayetler okudum. forda göre fazlla diğerlerine bakamadım yoruldum. C4 çok çekici ama durum pejozedeler kadar kronik halde giibi geldi bana.. pek görüş yok insanlar bu tür moral bozucu şeyler hakkında konuşmak istemiyor mu? tşk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.