Şimdi Ara

c4 abs fault esp service ışıkları yandı. ne yapıcam ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önümdeki araç aniden sola dönünce sert fren yaptım. Hızım 70 'den 25'e kadar düştü. Ama, "abs fault" , "esp" , "service" ışıkları yandı. Hemen sağa çekip arabamı durdurdum. Kontağı kapatıp 1 dakika bekleyip açtım. Hiç bir sorun görünmüyordu. Sizce servise göstermelimiyim ? Aynı durumu yaşayan var mı aranızda ? Arabam : 2010 C4 HB otomatik 110 beygir dizel.

• Arada sırada olur böyle şeyler. Sürekli arıza ışığı yanmıyorsa geçici bir arıza olmuştur ve önemsizdir. Benim de C5.le bir iki defa başıma geldi. Sizin gibi durduğu yerde değil böyle ani hareket yapınca söz konusu olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire
    Arkadaşlar merhaba ,
    Önümdeki araç aniden sola dönünce sert fren yaptım. Hızım 70 'den 25'e kadar düştü. Ama, "abs fault" , "esp" , "service" ışıkları yandı. Hemen sağa çekip arabamı durdurdum. Kontağı kapatıp 1 dakika bekleyip açtım. Hiç bir sorun görünmüyordu. Sizce servise göstermelimiyim ? Aynı durumu yaşayan var mı aranızda ? Arabam : 2010 C4 HB otomatik 110 beygir dizel.

Fren pedalinin altinda 4 kanalli bir switch var aracin beynine fren bilgisini gonderen ondan kaynaklaniyor olabilir ariza devam ederse onu degistirmenizi tavsiye ederim

Not: o isiklar yandi zaman aracta abs ve esp devre disi kalir biraz daha dikkatli kullanmanizi tavsiye ederim
  • selamun aleykum bı kaza geçirdim ani fren yaptım abs fault yazıyor ekranda ve kaygan araba işareti ıle dıkkat lambası yanıyor 3 yrde makınaya baglandı arıza cıkmadı bu arada abs calısır durumda ekrandakı ısıklar gıtmııyor baktıkca moralım bozuluyor ne yapmalıyım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: e ö

selamun aleykum bı kaza geçirdim ani fren yaptım abs fault yazıyor ekranda ve kaygan araba işareti ıle dıkkat lambası yanıyor 3 yrde makınaya baglandı arıza cıkmadı bu arada abs calısır durumda ekrandakı ısıklar gıtmııyor baktıkca moralım bozuluyor ne yapmalıyım acaba

öncelikle bu ışıkların yanması hiç iyi değil derhal ana servisine götürmeni tavsiye ediyorum.

bu ışıkların birarada yanması hata verme nedeni ise fren müşürü dedikleri bir zımbırtı geçen seneden itibaren bu zımbırtı ile bağlantı noktası arasına birde kablo bağlamaya başladılar ve sorun çözüldü en büyük nedeni ise fren ile gaza aynı anda basmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.