Şimdi Ara

C4 - 307 - FOCUS SİZCE HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 110 beygirlik C4 öneririm. 2009'da sıfır aldığım makyajlı kasayı kullanıyorum şuan 63bin'de ve ufak tefek sorunlar haricinde hiç bir sorun vermedi. Motor soğukken motor sesi biraz içeri veriyor okadar, onun haricinde yol sesi rüzgar sesi genelde her aracın sorunu diyebiliriz.
  • o fiyat aralığında temiz focus zor 307 yi öneririm gerek donanımı olsun gerekse makyajla gelen sorunsuzluk olsun uzun yıllar binilebilecek bir araba
  • Ford Focus
  • focus 2008 MK kullanıyorum.. yol tutuş, performans , genişlik vs çok iyi. yola adeta yapışıyor araba. heybetli bi görüntüsü var ayrıca.yakıt da fena değil bence yaklaşık 5 bin km önce tüketimi sıfırlamıştım şu an 5.6 gösteriyor.. rutin bakımlar dışında bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. tek beğenmediğim yönüyse içeri ses alması.. diğer iki araba hakkında fikrim yok ama focus ses olayı dışında güzel araba..
  • Eski bir 307 kullanıcısı olarak ben de kesinlikle 307 diyorum. Ford arabalarına nedense ısınamıyorum focus1 hariç ama bu benim düşüncem nesnel konuşmak gerekirse o paraya temiz dizel focus bulmak çok zordur, motor olarak zaten 3 aracın motoru aynı. C4de 307nin hemen hemen aynı fakat 307 nedense daha otariter gibi..
  • 110'luk focus derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    110 beygirlik C4 öneririm.

    +1903
  • 307 ya da c4 alacaksanız mutlaka makyajlı olsunlar, ondan önceki versiyonları sorunları ile tanınırlar.
  • o fiyata makyajsız, focus 1.6 tdci trend bulabilirsiniz, 100bin km civarında. ghia falan denmiş, biraz zor bence. collection bulabilirsiniz belki, o da zor. ama en iyi seçenek bu focus'lar arasında.

    c4'te karar kılarsanız da kesinlikle makyajlı bir araç alın. o da üst sınırda olur, fiyat açısından. 307 de aynı şekilde tabi.

    iyi akşamlar.
  • Peki bu araçların en çok sorun çıkaran kısmı neresi? turbosumudur ya da öncelikli neye dikkat etmek lazım.
  • Ford Focus
  • C4 sorunlu diyip 307 alin diyenlere sadmamak elde değil! Marka fanatikligi yapmadan yazmak gerek. Citroen c4 bu araclara kiyasla hem cok konforlu,en iyi yalitima sahip,en az yakani ve en genisi.bir diger ozellik olarak sahsi fikrimce kendi klasmanin en yakisiklisi. Bir pug 307 sahibinin ayni platformda üretilen ve daha eski bir kasaya sorunlu yakistirmasi yapmasi oldukca traji komik bir söylem.307 hiçbir kosulda c4 yanina dahi yaklasamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hasan arkadasim 20-25 arasi temiz bir dizel bulmaniz mumkun degil. Benim c4 um var satip tekrar ayni kasa c4 alacam 1.6 sk px modeli olan tercihim olacak en dolu modeli. kaldi ki ben benzin+lpg bakiniyorum fiyat olarakta 25-30 bin civarlarinda geziniyor fiyatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 beygirlik dizel focus
  • O paraya focus alamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan_arm

    Peki bu araçların en çok sorun çıkaran kısmı neresi? turbosumudur ya da öncelikli neye dikkat etmek lazım.

    sizin bütçenize ancak c4 ün makyajsız versiyonu gelir. sorunlarını öğrenmek için ekşisözlü te citroen c4 konusuna girmen yeter. makyajlı 307 de sorun çıkaracak pek aklıma gelmiyor bizimkinin sorunları benden önceki sahibinin süpersonikliğinden kaynaklanmıştı direksiyon motoru pompası bozulmuştu birde bahsettiğim fren problemi. o fren problemini yaşamamak için kesinlikle alacağın alet sol önden hasarlı olmasın çünkü abs beyni resmen sis farının arkasında, görünce şok olmuştum. amortisör patlamıştı oda bizim 45 yanak jantlardan ve dikkasizliğimizden kaynaklanan birşeydi 100 liraya tamir ettiler üstelik garantiliydi. birde cam düğmeleri çalışmıyordu oksitlenmiş sanayide düzgün bir elektrikçiye denk gelirsen temizlediklediğinde mis gibi çalışıyor, sıfırına 250 lira istemişlerdi yetkili servisten ( karşılaştırma olsun hyundai ve renault ta bu parça 450 liraydı ). peugeot parçaları ucuzdur aslında ama işçiliği pahalı o yüzden sanayiden düzgün bir servis bulmak lazım yetkili servislerine uğramak enayilik oluyor.
    ford focus sorunları hakkında aslında çok bişey bilmiyorum ama peugeot daha çok yaktığını biraz daha hantal olduğunu biliyorum. benim focus 2 sevmememin sebebi tasarım kabızlığı, iç mekan broadway in revize edilmiş hali gibi üstelik yalıtımı 307 nin iyi olmayan yalıtımından daha kötü. ama sürüş hissi çok güzel orası ayrı.

    dostum bi şekilde bul 307 hdi premium al bence aşık olursun araca.




  • C4 bu arada Focus'un Şasisini kullanıyor.
    307 her zama itici gelmiştir. Kalitesiz malzeme.. Makyajsız 307'den gelen aşırı kronik sorunlar sıkıntılar felan

    Focus 'un Ghia donanımında Sony müzik sistemi vardır baya başarılıdır.
    C4 ve 307 'nin ses sitemini Öper bu konuda

    Yol tutuş olarak Focus1'den gelen tam bağımsız arka süspansiyonla sınıfının en iyi yol tutuşunu ve konforunu bir arada sunuyor.. Ama konforu rüzgar sesi,motor sesi törpülüyor..
    Focus'un tasarımı son derece güzel +Focus Benzinli sanırsam Duratech motor kullanıyor Focus1 'in Zetec-S motorunun gelişmiş versiyonu Zetec-S motor son derece atikti ama Duratech motor Zetec-S motora göre biraz daha hantal bilmiyorum neden araştırılmak lazım.
    Dizel motoru da son derece performanslı Focus'un bu arada..

    Focus'u eleştirenler var haklı da olabilir.
    Ama incelemelerime göre Focus'un malzeme kalitesi ne kadar kötü olsada bu 3 araçtan iyi bir malzeme kalitesine sahip
    Tamam rüzgar sesini motor sesini içeri alıyor Delioğlan :)
    Focus 2 bu arada bu iki araçtan daha güvenli ve kaporta olarakta daha sağlam..

    Yakıt konusunu gercekten bilmiyorum bende Focus1 var sınıfında ortalama bir yakıt sergiliyor Golf'ten ,Astra'dan az yakıyordu ama Focus 2 hakkında bir bilgim yok..
    Focus 2 'ninde gizli özellikleri var.
    Gauge özelliği mesela aracın Gerçek hızını digital olarak gösterebiliyor. Akünün voltajını gösterebiliyor. Kaç bin devirde olduğunu digital olarak gösteriyor.. Felan Felan..
    Konfor konusuna gelicek olursak C4'ün süspansiyonları daha yumusak ve sessiz olduğundan C4 daha konforludur diyebiliriz bu iki araçtan..

    İyi Akşamlar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.