Şimdi Ara

C3 mü C4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir araç alma arifesindeyim. Ogrenciyim evin 2.arabasi olacak. Elimdeki bütçe ile 2010 model c3 yada 2007 model c4 alabiliyorum. C 4 Lee 3 yaş ve yaklaşık 35-40 Bin km daha fazla. Gönül c4 diyor mantik c3. Siz ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kağıt üzerinde değil de somut arabalara bakıp mukayese ederek karar vermek lazım. Çok iyi durumda bir C4 olur ama iyi durumda olmayan bir C3 olabilir. Yahut da tam tersi. O yüzden birşey demek zor. Bulduğunuz araçları değerlendirin. Motor ve kaporta ekspertizi alınacak zaten. Ama her arabada bunu yapmak masraflı olur. Bu iyi diye içinize sinen aracı götürüp test ettireceksiniz sonra da alınacak. Hayırlısı olsun

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Kağıt üzerinde değil de somut arabalara bakıp mukayese ederek karar vermek lazım. Çok iyi durumda bir C4 olur ama iyi durumda olmayan bir C3 olabilir. Yahut da tam tersi. O yüzden birşey demek zor. Bulduğunuz araçları değerlendirin. Motor ve kaporta ekspertizi alınacak zaten. Ama her arabada bunu yapmak masraflı olur. Bu iyi diye içinize sinen aracı götürüp test ettireceksiniz sonra da alınacak. Hayırlısı olsun

2010 c3 dizel ilk sahibinden 120.000 km 22 istiyor. 2007 c4 dizel 155.000 o da 22 istiyor İstanbul da, ben ankaradayim. Su an mobilim somut bir ilan koyaniyorum

• Benim naçizane önerim mümkün oldukça düşük kilometreli bir araç bakmanız. 150 binde arabaya binilmez mi? Elbette binilir ama öncelik 20-30 binde bir araç bakmak. Bir yıl eski olur bir yıl yeni. Eğer ciddi bir sorunu yoksa sorun olmaz. Böyle araç bulunmaz demeyin muhakkak vardır. Araştırmak lazım. Ben geçen yıl 26-27binde 2010 model crdi team i30'umu 28'e bayiiye satmıştım. Satmak için uğraşmak istemedim. O zaman piyasası 30 bin tl idi. Araçta sadece sol arka kapı sacı darbe de değil küçük yırtılmadan dolayı değişmişti. İçeri gelen bir darbe yoktu yatay şekilde sürttü bir aracın sivri kısmı... O kadardı... Otomatik vites istediğimden gül gibi arabamı satmıştım.
    Citroenlerin otomatiği yanılmıyorsam robotize otomatik. Bu bakımdan otomatik vites istiyorsanız alacağınız aracın diferansiyel sistemine ciddi baktırmanız lazım.

Nihayet acele edip heyecanla karar vermeyin. Cebinizde paranız durdukça bir aya her şekilde alırsınız ama önemli olan içinize sinmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 5 Ağustos 2014; 18:16:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Benim naçizane önerim mümkün oldukça düşük kilometreli bir araç bakmanız. 150 binde arabaya binilmez mi? Elbette binilir ama öncelik 20-30 binde bir araç bakmak. Bir yıl eski olur bir yıl yeni. Eğer ciddi bir sorunu yoksa sorun olmaz. Böyle araç bulunmaz demeyin muhakkak vardır. Araştırmak lazım. Ben geçen yıl 26-27binde 2010 model crdi team i30'umu 28'e bayiiye satmıştım. Satmak için uğraşmak istemedim. O zaman piyasası 30 bin tl idi. Araçta sadece sol arka kapı sacı darbe de değil küçük yırtılmadan dolayı değişmişti. İçeri gelen bir darbe yoktu yatay şekilde sürttü bir aracın sivri kısmı... O kadardı... Otomatik vites istediğimden gül gibi arabamı satmıştım.
    Citroenlerin otomatiği yanılmıyorsam robotize otomatik. Bu bakımdan otomatik vites istiyorsanız alacağınız aracın diferansiyel sistemine ciddi baktırmanız lazım.

Nihayet acele edip heyecanla karar vermeyin. Cebinizde paranız durdukça bir aya her şekilde alırsınız ama önemli olan içinize sinmesi...

Sattigim araç 2006 model Fabia benzinliydi. 72.000 km ve biri 5.000 biri 8.000 lira olmak üzere 5 hasar kaydi vardi. Düşük kilometreli kaliteli araçlar ya hasar kayitli oluyor yada cok yuksek fiyat istiyorlar. Hatta bazilari satmak için değil keriz avlamak için ilan koymuşlar internete. Bu yüzden kilometre üst sinirim 150.000. Yoksa gönül isterdi 100.000 km alti uygun bir tane bulayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3 mü A200 mü?
    8 ay önce açıldı
    C3 mü C3 aircross mu?
    6 yıl önce açıldı
    yeni c4 mü yoksa yeni 308 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.