Şimdi Ara

C3 HDİ92HP veya ALBEA 1.3 MULTİJET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizin tercihiniz hangisi olurdu.

şimdi c3 artıları 92 hp
    albea artıları bagaj benim bildiklerim.sizde bu özelliklere yanilerini ekliyerek bu iki aracı kıyaslayabilirmisisniz.

bir araçtan beklentilerim yakıt ekonomisi sorunsuzluk ve tabi gurbetten dolayı büyük bagaj.

bir memur arabası.peki hangisi.teşekkürler cevaplayan arkadaşlara

• C3 kesinlikle bir aile arabası değildir. Evet az yakar felaket kaçar ve Albea.nın tam anlamıyla tozunu attırır ve tüm bunları yaparken daha da az yakar. Donanım olarak Albea.dan standart olarak bile çok daha iyidir ama ufacık bagajı ve arka koltuklarda çok kısıtlı baş ve diz mesafesi olan bence spor bir arabadır. Albea.ya rahatlıkla 6 bavul koyarsınız ama C3.te 3. bavula bile yer yoktur.
  • c3 92 şaşırtıcı bir ivmelenmeye sahip ayrıca birçok 1.6 araçtan daha seri.ilginçtir birçok benzinli araçta buna dahil.bende ca dizel var eşimde c3 dizel var.c3 3 yıldır bizde ki bayan yani acemi kullanıyo ama hiçbir motor problemi hatta hiçbir sorun çıkarmadı.evet bagaj ufak.ama kıyaslamam bile albea ile
  • yazın tatilde kiralık bi albea kullanmıştım, tam anlamıyla nefret ettim diyebilirim...

C3
  • sanirim 30.000 civari arac düsünüyorsun

albea yerine seat cordoba olabilir mesela , ama performans ta istiyorum diyorsan ve bagaj yeterli gelirse grande pundo 90 hp ye bakmani tavsiye ederim.... c3 yerine ....

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin434343

Arkadaşlar sizin tercihiniz hangisi olurdu.

şimdi c3 artıları 92 hp
    albea artıları bagaj benim bildiklerim.sizde bu özelliklere yanilerini ekliyerek bu iki aracı kıyaslayabilirmisisniz.

bir araçtan beklentilerim yakıt ekonomisi sorunsuzluk ve tabi gurbetten dolayı büyük bagaj.

bir memur arabası.peki hangisi.teşekkürler cevaplayan arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 18 Ocak 2007; 11:53:22 >

• kesinlikle c3 fiat albeadan hem donanim hem işçiliği hem motoru ve perfonması olarak daha iyi ve seni albea'dan daha çok tatmin edecek bir araçtır. hemde gözün yoldan ayrılmadan kaç km hızla gittiğini görebilirsin ve standart abs 4 havayastığı ve daha bilmediğim bir sürü özelliği var ve en önemlisi sonuçta ithal bir araç albea ise %90 türkiye'de şirket ve taksi olarak kullaniliyor aile için alacaksan hiç alma daha iyi kullanıcaksan hiç tavsiye etmem odun gibi bir araç
  • C3'ün

-Tipi daha güzel
    -1.6 16v 92hp motor muhteşem bir ivmelenme katıyor
    -Oturma alanı olarak çok daha rahat
    -Donanım daha zengin
    -Daha modern
    -3 kişilik bir aileye pek ala gider.. Koyu gri içinde de bej koltuklar olcak gayet güzel gider (makyajla beraber döşemeler değiştiyse o ayrı..)

Albea

-Çok yaygın, motoru kendisini kanıtlamış ekonomik ama fazla gitmez
    -Bagajı daha geniş
    -aileye daha çok hitap eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.