Şimdi Ara

C2C Eticaret Pazar Yeri Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,


    B2C , B2B ve C2C Eticaret Pazar Yeri Yazılımı geliştirmiş olan arkadaşların iletişim kurmasını rica ederim.


    Bu konuda ortak çalışma yapmak isterim.




  • Logo B2B Sistemi Bayi satış ve tahsilat sistemidir. İşletmeler arası faaliyetlerin yaygın olduğu bir sektörde faaliyet gösteriyorsanız, Logo’nun B2B çözüm ve servislerinden yararlanarak iş süreçlerinizi kesintisiz devam ettirin.

    Logo B2B yönetimi ile 24 saat kesintisiz sipariş ve tahsilat yönetimi için yerinizi alın.


    Logo ERP ile tam entegre çalışan Logo B2B, ERP sisteminde tanımlı olan verilerin uygulama içinde tekrar tanımlanmadan kullanılmasını sağlıyor. Aynı şekilde, uygulamada tanımlanan bilgiler de Logo ERP‘ye otomatik olarak aktarılıyor. Böylece iki çözüm arasında fazladan herhangi bir veri girişi yapmaya gerek kalmıyor.

    Logo ‘dan Müşteri (Bayi), Satış Temsilcileri, Malzemeler, Fiyatlar, Anlık Kampanyalar, Canlı Stoklar güncellenir ve takip edilir.

    Anlık stok ve rezervasyon, Özel gösterim tipleri, Cari bazlı stok verisi, Bekleyen siparişlerin rezerve edilebilmesi, Satış temsilcisi rut planlaması, ziyaret ve konum takibi kolaylıkla yapılabilir.

    B2B yönetimi platformları, aynı zamanda da ERP sistemleri ile entegre çalışarak anlık raporlamalara, stok takibine, ödeme ve tahsilatların kolay yönetilmesine de imkan tanımaktadır





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.