Şimdi Ara

C2'de takılan eski sevgiliyle tekrar barışılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendisini sevgili olduğumuz zaman zarfında sürekli uyarıyordum en ufak tartışmamızda küsüşmemizde buraya girip abazanlarla muhabbet ediyodu. bi süre önce ayrılmıştık başka nedenlerden dolayı ama ben (unutamadım seviyorum hala kendisini) daima tekrar barışma taraftarıyım fakat bu c2de yine takılıyor bu kızla birlikte olunur mu? bi süre önce bende takılıyordum hatta burdan tanıştık diyebilirim fakat ilk tanıştıgımızda 20-30 kişiyle anca konusmuştu

• Seviyorsan git konuş bence
  • Yeni ufuklara yelken aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c2deki kızların %180 i gevşektir. yelkenler fora
  • arkadaş yapamıyorum artık, her 10-15 dk profiline girmeden duramıyorum ne yazmıs ne paylaşmış ne favlamış ne rtlemiş bakmadan duramıyorum. iyice saplantılı oldum önümde sınavım var ve ben kafamı toplayıp hala çalısamadım sınavıma sürekli aklımda kopamıyorum bu duygularımıda kıza belli edemedim en başından beri belkide bıktım artık okul kapandı tatile girdik iyice asosyale bagladım dışarı çıktıgım yok insan gördüğüm yok yaptıgım tek şey onun profilinde gezip resimlerine bakmak sabah aksam
  • Orabin ortami az cok biliyrum olmaz efebdi birisini bul face si twitteri olmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Orabin ortami az cok biliyrum olmaz efebdi birisini bul face si twitteri olmayan

bu devirde nere bulacaksınki bölesini, hadi facebook twitter neysede bu c2 takılması benim içimi yiyip bitiriyo twitterde bile erkek takipçileri artıkça oturduğm yerde çıldırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiden kişiye göre değişir dostum, ben kabul etmezdim böyle birini veya edecek olsam c2'ye girmesine asla izin vermezdim. Erkek adamsın vur yumruğunu masaya konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

kendisini sevgili olduğumuz zaman zarfında sürekli uyarıyordum en ufak tartışmamızda küsüşmemizde buraya girip abazanlarla muhabbet ediyodu. bi süre önce ayrılmıştık başka nedenlerden dolayı ama ben (unutamadım seviyorum hala kendisini) daima tekrar barışma taraftarıyım fakat bu c2de yine takılıyor bu kızla birlikte olunur mu? bi süre önce bende takılıyordum hatta burdan tanıştık diyebilirim fakat ilk tanıştıgımızda 20-30 kişiyle anca konusmuştu

Hocam c2 takılıyorum ve ordan bir kaç sevgili yaptım ve ayrıldım sana tavsiyem hiç uğraşma direk pasla bir de en ufak tartışmada başkalarına gidiyor diyosun buda sana combo olmuş hiççççç takılma
  • ayrı şehirlerdeyiz ve baya mesafe var malesef, aynı şehirde olsak her türlü ağırlığımı koyarımda netten kalbini kırmamak için hep alttan almıştım
    @Glamor

valla durum onu gösteriyor başka birileriyle tanışmadan bunu unutamayacağım herhelde
    @dawras
  • quote:

ayrı şehirlerdeyiz ve baya mesafe var malesef, aynı şehirde olsak her türlü ağırlığımı koyarımda netten kalbini kırmamak için hep alttan almıştım
    @Glamor

valla durum onu gösteriyor başka birileriyle tanışmadan bunu unutamayacağım herhelde
    @dawras

Hocam c2 dan yardır ego tatmini isteyen bir kız bul eğlenin sonra zaten o konuşmayı kesicek böyle kızlarla eğlene eğlene unutursun
  • O iş çok zor dostum bence zaman kaybı, boşver gitsin. Biraz üzülür biraz sıkılırsın ama geçer
  • C2 ne beyler cahil kalmışım haberim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alveyns

C2 ne beyler cahil kalmışım haberim yok

Connected to me diye bi sey faceook gibi dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: alveyns

C2 ne beyler cahil kalmışım haberim yok

Connected to me diye bi sey faceook gibi dusun

iki saattir buna kafa yoruyorum.

• ne zaman o siteye girsem muhabbeti sex alıyo götürüyo, birde utanmadan sevgilim oraya takılıyo yazmıssın. hic mi utanma onur yok brader sende. git kendine adam gibi sevgili yap
  • Bu kız senle birlikteyken en ufak kavgada gidip başkalarıyla konuşuyordu ve sende bu kızdan medet umuyorsun hala amacın takılmaksa takıl,yoksa yol ver öyle şey olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

ne zaman o siteye girsem muhabbeti sex alıyo götürüyo, birde utanmadan sevgilim oraya takılıyo yazmıssın. hic mi utanma onur yok brader sende. git kendine adam gibi sevgili yap

zaten c2 yoluyla tanıştık ne bilim olgun anlayışlı birine benziyordu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

ne zaman o siteye girsem muhabbeti sex alıyo götürüyo, birde utanmadan sevgilim oraya takılıyo yazmıssın. hic mi utanma onur yok brader sende. git kendine adam gibi sevgili yap

zaten c2 yoluyla tanıştık ne bilim olgun anlayışlı birine benziyordu

arkadasım yanlıs anlamada sen konuyu anlattın diye iki dakika gireyim dedim.
    suan yazıstıklarımından ss atsam hep konu cinsellik.
    hea sorarsan sanal alemde yazısıyo kapatıyo bilgisayarı hersey bitiyo fakat ya ordan birinden etkilenirse? bunu unutma
  • Olum sen iyi misin? C2'de takılan kızla sevgili olunur mu? bu biiiiir. 2.cisi ise Eski sevgili hala c2'de takılıyorsa ona dönmek ne kadar doğrudur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.