Şimdi Ara

C180 Sport (1995) elektrik problemi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 95 model c180 sport aldım, alırken bazı seylerin calısmadıgını bılıyordum ama kullanınca bir kaç sey daha farkettim, örneğin 4lüler çalışmıyor (normal sinyal çalışıyor) arka koltuk başlıkları çalısmıyor, bazı düğmelerde problem var, mesela seyir halinde bi bakıyorum klima son seviyede üflüyor (sonra 1 e getirip tekrar 0 a alıyorum duruyor) bi ara normalde korna çalarken geçen bastım bi kaç kere çalmadı ama şmdi yine çalıyor. Birde göstergelerde bazı şeylerin (mesela hız göstergesi) ışığı yanmıyor

Farlardan biri yanmıyor, farın üstüne hafif vurdugum zaman yanıyor sonra tekrar sönuyor (uzunlarda bi problem yok)

Bunların dışında merkezi kilit çalışmıyor arabayı alırken bunu biliyordum 300€ gibi bi masrafı var demişlerdi,

en makul sekilde bunları nasıl halledebilirim ? mercedes servisi dışında yaptırmam mantıklı olur mu ? tam olarak problem nedir onu bile bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz veya bu şekilde kullanmam bir sıkıntı yaratır mı ?

Kktcde ikamet ediyorum bir yetkili servis var burda tabi biraz daha masraflı oluyor türkiyeye göre, tatilde arabayı türkiyeye geçirecem orda mı baktırmak daha iyi olur yoksa bi fark olmaz mı dersiniz ?

İlk defa mercedes araç aldım çok tecrübesizim yardımcı olursanız çok sevinirim

C180 Sport (1995) elektrik problemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxim -- 12 Nisan 2013; 2:26:55 >

• Cevapları mbclubtr.com da bulabilirsin ,senin sorun beyinden kaynaklı karışmış olabilir,mercedesin elektroniğinden anlayan birisine git ve önce akü kutup başlarını sök taktır,genelde sıfırlanıyor beyin,ama radyo kodu varsa yap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala orjinal almanca katalog ve radyo kodu duruyor ama cd çalar takılmıs =))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.