Şimdi Ara

C180 2012 alacağım, acil yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var, C180'lerin yeni kasasrı çıktı malum. 2.el 2012 model bir C180 almak üzereyim. CGI 7 iler vites. Avantgarde ama sunroof bixenon falan var. 10bin KMde 102binTL isteniyor. Fiyat internetteki fiyatlarla uyumlu gibi, benim sorum yeni kasa çıktığı için eski makyajlı kasanın fiyatı hızla düşer mi, şu anda almak için çok yanlış bir zaman mı? Tam fiyatların düşme arefesinde alıp sonra üzülmek istemiyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.

• Yeni kasalar oldukça yüksek bir fiyattan çıktığı için eski kasanın fiyatı düşmez bence.

80 - 100 TL gibi bütçeyle, biraz da donanımlı bir C180 almak isteyen birisinin ikinci el bile olsa yeni kasaya yönelme şansı yok.
  • Bildiğiniz üzere &2011 - 2012&2013 - 2014 kasa farkları var . Bende 2012 deki makyajı yenilenmiş kasayı almayı düşünüyorum. Sahibinden ilanlarında 80-110 arasına satılıyor makyajlı kasalar - güzel temiz bir araba ise 90-100 arasında bulunabilir. Mesela benim tercih ettiğim model blueefficiency avantgarde/amg spor paketlisini düşünüyorum. Ancak fiyatların düşeceğine inanıyorum ve beklemeye devam ediyorum.
  • Ben de C180'lere bakıyorum, AMG paketlere.

Makyajlı - makyaksız kasa tercihi konusunda çok tereddütte kaldım.

Makyajsız kasanın dış tasarım daha çok hoşuma gidiyor ama içi çok hoşuma gitmiyor. Makyajlı kasanın da ön far-tamponda yapılan makyajlar hoşuma gitmiyor ama onun da içi daha güzel.

Bir de arada en az 10.000TL gibi bir fark mevut.

Temiz ve düşük km makyajlı kasa AMG için en az 95.000TL, makyajsız kasa için ise 80.000 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A180 d alınacak acil yardım...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.