Şimdi Ara

C000021A FATAL SYSTEM ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dellr15 marka laptop kullanıcısıyım biraz önce bir oyun indirip kurdum tam başladım bilgisayar kapandı, şimdi ne yaptıysam açılmıyor mavi ekran da C000021A FATAL SYSTEM ERROR ile başlayan bir hata veriyor daha önce bu hatayla ilgili başlıkları inceledim orda ne denildiyse yaptım ama nafile, cd yi takıyorum tam kurulum sayfasına geçmek üzereyken laptop kapanıyor, onarma işlemleride gerçekleşmiyor yani elim kolum bağlı şu anda ...acaba biosdan vs. format gibi birşey mümkünmü?

edit: biraz önce rasgele power düğmesine basdım sorunsuz bir şekilde açıldı:/ acaba ısınmadan kaynaklanıyor olabilirmi?yada neden kaynaklandığını öğrenmenin bir yolu varmı? (lap top soğutucusu kullanıyorum)

2.edit:indirdiğim ve kurduğum bioshock oyunu silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PerformanSanatçısı -- 8 Şubat 2012; 17:24:14 >

• Benim laptop da ısınınca (film izlerken, oyun oynarken vs.) mavi ekran veriyor. Çalışıyorsa kurcalama bırak boşver Bioshock'u falan.
  • hocam ısınmadan kaynaklansa bad company 2 yada daha fazla sistem isteyen oyunlarda kapanır onları çok rahat bir şekilde oynuyorum ve bir sorunla karşılaşmıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.