Şimdi Ara

c'ye format attıktan sonra başka bi diskteki oyunlar neden çalışmaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarımdaki oyunlar için harddiskimde 40 gb yer ayırdım..format atarken sadece c ye atıodum.. şimdiye kadarki oyunların çoğu format attıktan sonrada çalışıodu örneğin doom3,pes 4 half life 2 vs bissürü oyun..
    Fakat son çıkan oyunların nerdeyse tamamı örneğin fear most wanted age of 3 comdemended vs format attıktan sonra çalışmıo..bu oyunlar windowsta system 32 ye dosya atıo..format atmadan önce bu dosyaları yedekledim fakat yinede çalışmıo..sanırsam bu oyunların çalışması iiçin reg dosyalrı gerekio..bu sorun için bi çare bulabilen varmı..her format attıktan sonra 10 oyun kurması biraz zor oluyoda

• windowssun icinede dosya atiyor
  • bu her oyun için geçerli değil mesela cod,pes falan
  • format atmak yerine bir image alırsan pc sapıttığında image ı geri alırsın böylece ne oyunlar da çalışmama sorunu çıkar ne zaman kaybı olur ne de ayar program driver gibi işlerle uğraşmazsın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/tm.htm
  • norton ghost kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

windowssun icinede dosya atiyor

evet exe. olması lazım valla gta nın tüm serisi calışıyor
  • Sistem eger xp ise ve sen L:sil basmayıp tekrar uzerıne kurarsan olmaz ki direk silde kur yani tam format at senın yaptıgın aynı win 98 teki format/q ya benzıyor muhtemelen ondan olmamaıstır ben format attım bende most wanted canavar gibi çalısıyor ayrıca most wanted bilg yavaş oynatıyor dersen grafik eq gibi bir prgoram varwww.nfs-planet.de de onu indir daha guzel oynar oyunun ....

• İyi bir fikir bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.