Şimdi Ara

C# Yardımcı olursanız sevinirim..Datagridview ve listbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin bir projemde yardımcı olabileceğinizi düşündüm. projem şöyle SQL de tanımlı oluşturulmuş bir veritabanım var c# da datagridview yardımı ile tablomu görebiliyorum ancak benden istenen o tablodaki verileri seçtiğimde ayrı bir nesneye atıcak ve o nesnede kayıtlı kalacak(listbox olur) satırı sadece bir kez aktarıcak yani 2 tıklamayla aynı veriyi aktarmıcak.ancak en önemli konu ben projeyi çalıştırdığımda nesnede kayıtlı olan veriler datagridview ekranında seçili veya rengi değişik yani işaretlenmiş olarak gözükecek.

Yapmak istediğim şeyi resimde paylaşıyorum sonuç olarak o görüntüyü vermek istiyorum. TEŞEKKÜRLER..
     C# Yardımcı olursanız sevinirim..Datagridview ve listbox

• arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu.?
  • Geçici bir tabloya seçilen satırın ilgili sütununu kaydet ve açılış veya farklı bir eventta o tablodan okut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için çok sağol yol gösterdin bana ancak kod ile yardımcı olabilirmisin.? biraz yeniyim bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum.
  • private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.Text = dataGridView1.SelectedRows.ToString();
    }

bu işini görür sanırım yada fikir verir
  • Teşekkür Ediyorum sağolsun..
  • Dropdownlist ve Gridview uygulaması örneği burası belki yardımcı olur sana http://coder.digitaldunyam.net/dropdownlist-ve-gridview-uygulamasi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.