Öncelikle Merhaba Donanımhaber ailesi, Okulda Nesne Tabanlı Programlama dersi için yapmam gereken WebBrowser sunumu var. Bir çok yabancı kaynakta WebBrowser ile ilgili bilgiler bulunmakta fakat benim ingilizce o kadar yüksek seviye olmadığı için anlayamıyorum malum Türk kaynaklar da bulmakta sıkıntı çekiyorum.. Bu yüzden sizlere birkaç sorum olacak.
1.WebBrowser'ın Properties bölümündeki; a)AllowWebBrowserDrop b)IsWebBrowserContextMenuEnabled c)ScriptErrorsSuppressed d)ScrollsBarsEnabled e)WebBrowserShortcutsEnabled bu özellikler ne işe yarar?
2.WebBrowser'un (Navigate,GoSearch,Home,Back,Forward,Refresh,Print ) dışında başka metodları bulunuyor mu?
3.Eğer elinizde sağlam WebBrowser ile ilgili bilgilendirci temel bir kaynak var ise alt tarafta belirtebilir misiniz?
Hepinize şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.
1 a) üzerine bir nesne bırakıp bırakamama b) sağ tıklama etkin devre dışı c) script hatalarında hata gösterip göstermemesi d) kenardaki çekme çubukları etkin olup olmaması e) bazı kısayolları aktif pasif yapma ctrl a gibi 2. noktaya basıp bakarsınız 3. ben 3. şık hariç hepsi doğrudur