Şimdi Ara

C++ Videolu Anlatım Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. C++ eğitimi aldık. Bende elimdeki bilgileri hem pekiştirmek amacı ile, hem de c++ öğrenmek isteyenler için veya az çok
    bilgisi olanlar için de yol gösterici olması için bu seriye başlıyorum.
    İlk videomuz:

https://www.youtube.com/watch?v=VMTbw8GJopQ

• Dostum ben de yeni yeni c++ öğrenmeye başlıyorum. Şu an çalıştığım bir kanal var ancak memnun değilim çok çünkü sürekli slayt şeklinde ben uygulama olarak görmek istiyorum. Senin videolara baktım hem daha kısa ve öz hem uygulamaya yönelik direk.

Ses ayarını yapabilirsen ve şu görüntü biraz daha net olursa şu ana kadar en memnun kaldığım kanal diyebilirim ağzına sağlık teşekkürler.
    Görüntü, bilgisayarımla mı alakalı tam çözemedim fakat 720p de bile kodların bazıları tam net anlaşılmıyor. Hadi ilk videolardaki kodlar aşağı yukarı aynı fakat ilerledikçe sıkıntı olacak sanırım Çok teşekkürler.
  • Mikrofon düzelmiş çok teşekkürler 2.videodayım :) devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Dostum ben de yeni yeni c++ öğrenmeye başlıyorum. Şu an çalıştığım bir kanal var ancak memnun değilim çok çünkü sürekli slayt şeklinde ben uygulama olarak görmek istiyorum. Senin videolara baktım hem daha kısa ve öz hem uygulamaya yönelik direk.

Ses ayarını yapabilirsen ve şu görüntü biraz daha net olursa şu ana kadar en memnun kaldığım kanal diyebilirim ağzına sağlık teşekkürler.
    Görüntü, bilgisayarımla mı alakalı tam çözemedim fakat 720p de bile kodların bazıları tam net anlaşılmıyor. Hadi ilk videolardaki kodlar aşağı yukarı aynı fakat ilerledikçe sıkıntı olacak sanırım Çok teşekkürler.

mikrofon değiştirdim sanırım çok iyi olmasa da az da olsa ses düzeldi diye düşünüyorum :)

görüntü kalitesi beni de düşündürüyor açıkçası, camtasia studio ile kayıt yapıyorum ama sanırım farklı bir program gerekebilir :/

• _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mikrofon sesi gayet iyi görüntü o kadar problem değil derslere tam gaz devam hocam :) Youtube kanalında soruyorum takıldıkça size çok sağolun.
  • teşekkürler :) bugünkü bölümlerde komut satırım videolarda çıkmamış, yeni bir kayıt programı denedim sanırım o yüzden :( sorun olursa burdan ya da mesajla yardımcı olurum

• ilerde program yaparsan iyi olur böyle dersler bi kaç kanalda daha varda insanlar biraz somut şeyler istiyo c++ da somut bişeyler yapmak zordur biliyosun genelde yabancı kanallar yapıyo ama yinede fikir güzel başarılar dilerim.

belli bi yerden sonra ödev şeklinde daha zor şeyler yapmayı planl
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.