Arkadaşlar ben c# a hakimim ama şu ana kadar hep veritabansız programlar yazdık-m artık veritabanına geçmek istiyorum, araştırdım ve veritabanı olarakda sql i kullanmaya karar verdim. Şu anda Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise Edition indiriyorum. C# içinde Visual Studio 2010 kullanıyorum. doğru mu yapıyorun? visual studio-C#-SQL bir arada sorunsuz çalışırmı? yanlış yaptığım bir şeyler var mı? ya da bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?
cevap yok mu?
Standardı odur zaten her kitapda yazar bunlar ,once oku sonra uygula bu tip seyleri.
Hicbir sorun olmadan calışabilirsin Connection kurup istediğin veriyi database den cekersin bende onu amaçlıyorum ama bir türlü sql 2008 i bilgisayarıma kuramadım. şirkette kurulu ama evde yapamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: ElektronicWolf
Hicbir sorun olmadan calışabilirsin Connection kurup istediğin veriyi database den cekersin bende onu amaçlıyorum ama bir türlü sql 2008 i bilgisayarıma kuramadım. şirkette kurulu ama evde yapamadım.
Sql kurulumu tam sinir bişey. Bir arkadaşın laptoopuna 5 kere format, 3 kere farklı windows versiyonu yüklememize ragmen bi türlü kurulmadı. Diğerlerinde takrır takır çalıştı
Arkadasim cok basit , sql connectioni ogren yeter.
cevaplar için teşekkür ederim, indirmelerde sorun yaşadım yarın deneme imkanım olucak takıldığım bir yer olursa sorarım :)