Şimdi Ara

C# ve SQL ??? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben c# a hakimim ama şu ana kadar hep veritabansız programlar yazdık-m artık veritabanına geçmek istiyorum, araştırdım ve veritabanı olarakda sql i kullanmaya karar verdim. Şu anda Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise Edition indiriyorum. C# içinde Visual Studio 2010 kullanıyorum. doğru mu yapıyorun? visual studio-C#-SQL bir arada sorunsuz çalışırmı? yanlış yaptığım bir şeyler var mı? ya da bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

• cevap yok mu?
  • Standardı odur zaten her kitapda yazar bunlar ,once oku sonra uygula bu tip seyleri.
  • Hicbir sorun olmadan calışabilirsin
    Connection kurup istediğin veriyi database den cekersin
    bende onu amaçlıyorum ama bir türlü sql 2008 i bilgisayarıma kuramadım. şirkette kurulu ama evde yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Hicbir sorun olmadan calışabilirsin
    Connection kurup istediğin veriyi database den cekersin
    bende onu amaçlıyorum ama bir türlü sql 2008 i bilgisayarıma kuramadım. şirkette kurulu ama evde yapamadım.

Sql kurulumu tam sinir bişey. Bir arkadaşın laptoopuna 5 kere format, 3 kere farklı windows versiyonu yüklememize ragmen bi türlü kurulmadı. Diğerlerinde takrır takır çalıştı
  • Arkadasim cok basit , sql connectioni ogren yeter.
  • cevaplar için teşekkür ederim, indirmelerde sorun yaşadım yarın deneme imkanım olucak takıldığım bir yer olursa sorarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# datagridview hatası yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.