Şimdi Ara

C# ve SQL Setup Oluşturma ???? YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Visual studio 2010'da hazırladığım ve Sql 2008 kullandığım projemi setup yapmak istiyorum ancak internetteki yazılan birkaç yöntemi denedim hatalarla karşılaştım. Veritabanında stored procedure'de kullandım diğer sitedeki anlatımlarda sadece veri tabanı ve tablo oluşturmayı anlatmışlar ancak setup kurulurken veritabanına stored procedure leri nasıl ekleyeceğimi bilemedim?
    Tam ve çalışan şekilde setup projesi nasıl yapabilirim fikri olan varmı acaba ?

• databasei script olarak alacaksın zaten sp'leri scripte ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

databasei script olarak alacaksın zaten sp'leri scripte ekliyor.

bahsettiğin script i ardından setup a mı ekleyeceğiz
  • Bir yardım eden olsa çok iyi olucak çok aradım uğraştım ama bulamadım ?
  • Database trigger denedin mi peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • projene bir adet dbml dosyası at onun da veritabanını tanıt scriptê falan gerek kalmaz
  • Yok database trigger denemedm bilmiyorum çünkü :)
    En son generate script oluşturdum onu form üzerinden yerini seçip nasıl çalıştırırım onu araştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi günler, Umarım SORUMA cevap verirsiniz :( Projemin setupını oluşturduktan sonra herhangi bi bilgisayarda kurulum yaparken kurulum aşamasında bilgisayar adı, Ip adresi gibi bilgilerin kullanıcıdan istemesini istiyorum. Kullanıcı bu bilgileri girdikten sonra kurulumu gerçekleştirebilsin. ve program çalıştırıldığında Kullanıcnın girdiği bu bilgiler programda kullanılacaktır. Bunu nasıl sağlayabilirim. Lütfen Yardımcı olun :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.