Şimdi Ara

C++ ve C# Başlangıç seviyesi için kitap tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar C++ ve C# başlangıç seviyesi için kitap tavsiyesi istiyorum,

Bunun yanıda önereceğiniz C++ veya C# yerine varsa söyleyebilirsiniz.

Başlangıç için ilk neler öğrenilmeli? Sonra nelere geçilmeli ayrıca önereceğiniz kitapları sipariş edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 29 Aralık 2013; 15:11:06 >

• başlangıç c++ için erhan sarıdoğanın c# için de kodlab c# 4.0 tavsiye ederim
  • Kodlabın WPF-C# kitaplarını tavsiye etmiyorum özellikle de c# olanı tam bi REZALET... tavsiyem kendi kendinize çalışmanız elinizde koskocaman bir internet kaynağı var biraz ilerlediğinizde kavramsal kitaplar alırsınız zaten mimariler kalıplar yeni teknolojiler vs vs vs.
  • Kodlab'ın c++ kitabını tavsiye ederim.
  • Amacının ne olduğuna bağlı. C# için bilmiyorum ama C++ ı gerçekten öğrenmek istiyorsan Türkçe alabileceğin kitap yok. Alacakların anca soft bi giriş yapmanı sağlar. Kodlab falan hikaye yazan adamın kendisi dili bilmiyor çok açık ve net. He dediğim gibi alayım ufak bir fikir sahibi olurum, sonra daha iyi bir kitaba geçerim diyorsan başka kitaplar olabilir, ama o kitapların içinde de yanlış bilgi olmaması gerekir. İngilizce .... for dummies kitapları genelde hafif bir giriş yapmak için oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

Amacının ne olduğuna bağlı. C# için bilmiyorum ama C++ ı gerçekten öğrenmek istiyorsan Türkçe alabileceğin kitap yok. Alacakların anca soft bi giriş yapmanı sağlar. Kodlab falan hikaye yazan adamın kendisi dili bilmiyor çok açık ve net. He dediğim gibi alayım ufak bir fikir sahibi olurum, sonra daha iyi bir kitaba geçerim diyorsan başka kitaplar olabilir, ama o kitapların içinde de yanlış bilgi olmaması gerekir. İngilizce .... for dummies kitapları genelde hafif bir giriş yapmak için oluyor.

Turkce olarak onericeginiz var mi? Yurtdisi farketmez. Ben ogrenmek istiyorum. Amacim kendimi gelistirmek. Hep dunyaya kendi gozlerimizden gorduk biraz da makinelerin gozlerinden gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe seçim saçma şansı yok, kötünün en iyisi Robert Lafore un C++ kitabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

Türkçe seçim saçma şansı yok, kötünün en iyisi Robert Lafore un C++ kitabı.

İngilizcem çok üst seviye değil hocam onun için diyorum.
  • kodlab c# 5.0 ben aldım gayet güzel ama istersen c# internette sıfırdan başlayıp herşeyi anlatan videolar araştırırsan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeoWULF_32

kodlab c# 5.0 ben aldım gayet güzel ama istersen c# internette sıfırdan başlayıp herşeyi anlatan videolar araştırırsan bulursun

Hocam bilgisayar uzerinden izlemek yerine kitaptan okusam dahaa iyi olur. Hem kitap okumayi seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bence kodlab c# 5.0 biz sınıfta topluca aldık 35 tl gelmişti şimdi ne kadardır bilmem
  • quote:

o zaman bence kodlab c# 5.0 biz sınıfta topluca aldık 35 tl gelmişti şimdi ne kadardır bilmem

Farketmez parası. Kaç kitap? Faydası var mı?Biraz biliyorum kod yazmayı.
  • kitabın faydası var adam herşeyi türkçe açıklamış yaptığı orneği bile türkçe açıklıyo tek kitap bir dvd var orda c# yapılmış projeler var
  • quote:

kitabın faydası var adam herşeyi türkçe açıklamış yaptığı orneği bile türkçe açıklıyo tek kitap bir dvd var orda c# yapılmış projeler var

Link atarsan minnettar kalırım.
  • birde şu var c# öğrencene c++ oğren derim
  • quote:

birde şu var c# öğrencene c++ oğren derim

Niçin hocam?
  • C# daha kolaydır ancak daha az şey yapabilirsin.
    C++ en profesyonel programlama dillerinden biridir, öğrenmesi zordur ama hakim olduktan sonra hemen herşeyi yapabilirsin. Ayrıca C++ ile yazılan programlar daha hızlıdır, günümüzdeki oyunların çoğu bu dille yazılmıştır.

C# için visual studio programı ve visual c# derleyicisi şarttır.
    çünkü Microsofta ait bu dil sadece Microsoft derleyicileri tarafından derlenebilir.

C++ için ise birçok farklı IDE ve derleyici seçme imkanın vardır.

eğer c# öğrenmek istiyorsanhttps://www.acikakademi.com/portal/default.aspx bu sitenin sana faydası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURAKINCI_1453_ -- 5 Ocak 2014; 23:01:37 >

• quote:

C# daha kolaydır ancak daha az şey yapabilirsin.
    C++ en profesyonel programlama dillerinden biridir, öğrenmesi zordur ama hakim olduktan sonra hemen herşeyi yapabilirsin. Ayrıca C++ ile yazılan programlar daha hızlıdır, günümüzdeki oyunların çoğu bu dille yazılmıştır.

C# için visual studio programı ve visual c# derleyicisi şarttır.
    çünkü Microsofta ait bu dil sadece Microsoft derleyicileri tarafından derlenebilir.

C++ için ise birçok farklı IDE ve derleyici seçme imkanın vardır.

eğer c# öğrenmek istiyorsanhttps://www.acikakademi.com/portal/default.aspx bu sitenin sana faydası olabilir

C++ için kitap önerin varsa alabilir miyim? Anında sipariş vereceğim..

• açık konuşmak gerekirse c++ kitap önerim yok istersen diğer arkadaşlara sor ama yinede online anlatımlara bak derim başlangıç için iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.