Şimdi Ara

C# Uygulamada Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. C# da ufaktan uygulama yapmaya çalışıyorum. Elimdeki dökümanlardan arkadaşlardan yardım ala ala bir şeyler çıkardım fakat anlayamadığım bir hata ile karşılaşıyorum.

Bir form yaptım,veritabanı oluşturdum. Form veritabanına kayıt ve sil işlemlerini hatasız şekilde gerçekleştiriyor. Ancak uygulamaya arama fonksiyonu eklediğimde bazı sıkıntılar oldu. Visual Studio'da Debug yaptığımda hatasız şekilde çalışıyor kaydet/sil/arama yapabiliyorum fakat Belgeler'de projenin Debug klasörüne girip exe sini çalıştırdığımda "uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu" hatası alıyorum. Ya da silme fonksiyonunu kullanmak istediğimde "could not delete from specified tables" hatası alıyorum.

Sorun tam olarak nedir? Nerede yanlış yapıyor olabilirim yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
    Tam olarak yeni sayılırım bilmediğim çok şey var kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum yönlendirme ve bilgilendirmeniz ziyadesiyle mutlu edecektir şimdiden teşekkürler.

• Kodları paylaşırsan daha verimli yanıt alırsınız.
  • Kodlar burda:https://pastebin.aquilenet.fr/?fb9db8a3ef36bc66#4nIXireXfQ8hrMgw13BwhAQAWktFa4TAzLG7PcTgNdg=

şifresi 111223 raw a text dediğinizde daha anlaşılır oluyor.

textBox5_TextChanged altında en son eklediğim kodlar. diğer kısımlarda sıkıntı yoktu. oraya yaptığım eklemeler sonrası hata alıyorum.
  • Amacım textbox5 te yazılanı datagridview içinde aratmaktı. ancak bir türlü beceremedim.
  • where den sonraki parantezleri anlamadım
  • projeyi atma imkanı var mı yada hata mesajını tam kopayalayıp gönder

proje burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 7 Eylül 2016; 21:16:37 >
  • baktım da direkt debug binden çalıştırdım hata birşey almadım ha ufak tefek hata var aynı kaydı girince primary keyden dolayı hata veriyor kontrolle düzeltilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.