Şimdi Ara

C#'taki uygulamayı Mobil uygulamaya çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler, C#'ta basit bir program yaptım sadece label,buton ve textbox falan kullandım mesela 5 tane textbox var bunlara girilen sayıyı topla butonuna tıklayınca 5 textboxuda toplucak bu programı değil sadece matematiksel işlemler olduğunu bahsetmek istedim ama bu programı mobile dönüştürmek istiyorum acaba nasıl yapabilirim?

• İnternette arastir istersen from exe to apk converter olarak. Belki bu sekilde android uygulamasina ceviren biseyler bulabilirsin.ben pek sanmiyorum ama x birseyde bastan yazman gerek diye kestirip atmak da istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bahsettiğin gibi basit bir uygulamaysa şuanki c# bilginle kolayca windows phone için uyarlayabilirsin, xaml ve windows phone çalışma modeli hakkında küçük çaplı bir araştırma yaparak. Bunun dışında yazdığın masaüstü uygulamasını mobile dönüştürme diye birşey yok, sonuçta yazdığın program .net framework bileşenlerini içeriyor ve android, ios veya bbos ta bu bileşenler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someonewhoaintbelongshere -- 15 Şubat 2014; 1:41:39 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.