Şimdi Ara

C# ta Dizi içinde aynı metinden kaç adet var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, C# ta bir dizi oluşturduk yada arraylist onun ıcınde atıyorum mehmet kelimesi kaç tane var sorusunu nasıl cevaplayabılırız, sabahtan berı ugrasıyorum bırturlu yapamadım google da arattım ama pekte ıstedıgım seyler cıkmadı, yada bu dızı degılde baska bır sekılde nasıl olur baska yontemler varsa benım aklıma dızı geldıgı ıcın dızıde tanımlayıp bulmaya calısıyorum yardımcı olabılırsenız sevınırıım, hayırlı gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: T|G

Arkadaşlar selam, C# ta bir dizi oluşturduk yada arraylist onun ıcınde atıyorum mehmet kelimesi kaç tane var sorusunu nasıl cevaplayabılırız, sabahtan berı ugrasıyorum bırturlu yapamadım google da arattım ama pekte ıstedıgım seyler cıkmadı, yada bu dızı degılde baska bır sekılde nasıl olur baska yontemler varsa benım aklıma dızı geldıgı ıcın dızıde tanımlayıp bulmaya calısıyorum yardımcı olabılırsenız sevınırıım, hayırlı gunler.

MatchCollection

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.text.regularexpressions.matchcollection.aspx

• Teşekkür ederim dostum araştırıyorum :)
  • MatchCollection bence düz metinlerde daha kolaylik sunuyor ben olsam dizideki tüm verileri bir döngu ile kontrol edip arttirirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MatchCollection bence
  • string dizi içinde arama yaptırabilirsin.

aradığın kelime her çıktığında if komutuyla 1 toplatıp değişkene atayabilie sonra

değişkeni görüntülersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.