Bildirim
C Sürücüsünü genişletme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Üçüncü parti yazılımlarla yapabilirsiniz fakat veri kaybına sebep olabilir, en güzeli yemeklerinizi alıp win 10 ile format atip genisletme yapmaniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
önemli dosyam yok zaten formatla uğraşmiyim, önerebileceğin program var mı acabaquote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
Üçüncü parti yazılımlarla yapabilirsiniz fakat veri kaybına sebep olabilir, en güzeli yemeklerinizi alıp win 10 ile format atip genisletme yapmaniz. -
Minitool partition wizard
Partition magic pro
Genişlet diyebilmen için boş(kullanılmayan alanın), genişletmek istediğin sürücünün hemen arkasında olması gerekir. Sen D sürücüsünü küçültürsen, boş alan D sürücüsünün sonunda kalacağı için onu Cye dahil edemezsin.
Paragon Partition manager bu iş için en iyisidir. İngilizcen yoksa bulaşma derim.
sende 120gb bir ssd birde 1tb hdd var
c diski ssd disk
yani demem oki 1tb diski c diskine genişletemezsin çünkü aynı disk olmaları gerekiyor. -
Yani böyle mi kullanmam gerekecek? Çok saçma değil mi ya 2 oyun yükleyemiyorum bilgisayaraquote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
sende 120gb bir ssd birde 1tb hdd var
c diski ssd disk
yani demem oki 1tb diski c diskine genişletemezsin çünkü aynı disk olmaları gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral lenovonun kendi recoverysi ile format attım ancak direk sistemi kurdu c/d sürücüsünün boyutunu sormadı bana nasıl yapacağım?
İlk yazan üç kişiden çok şüpheliyim sarhoş kafa ile mi yazdılar...
Sizde 120GB SSD ve 1TB HDD var. Oyun ve programlar haricinde tüm depolamalarınızı D'ye yapın. -
Hocam sıkıntı orda zaten 2 oyun yükleyemiyorum direk doluyor alan 😂 nasıl halledebilirim
oyunlari 1tb lik hdd ye yukle.
disk yöneticisinde d diskini sağ tıkla genişlet de. geri kalan 500gb yi birleştiricsksin d diskini 1tb yapacaksın.sonra oyunları buraya kurıcaksınız
teşekkürler arkadaşlar, sanırım d'ye yüklemekten başka çarem yok. öyle yapacağım o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X