Şimdi Ara

C Sınıfı Araç Öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @hakankaran hocam tecrubelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. Jettada mesela arka koltuklara havalandırma kanalı var fakat civicde ise yok. Elantraya pek binmedim ama accent blue pek beğenmemiştim. Kuzenin i30 ise bayağı güzel geldi kullandım bir süre. Şuanda gözüme çarpan civic megane ve astra. Mazdayı da beğendim ama samsunda servisi yok malesef.



    @lepton355 hocam bende duyuyorum ama samsunda pek alıcısı yok. Görmeden pek birşey diyemiyorum çoğu araçta dizel boş versiyonları veya benzin dolu olanları alabiliyorum benzindede lpg uyumu olanlara bakıyorum malesef ondandaralıyor. Önümde evlilik olmasa 180 bine bile çıkardım ama kendimi borçlandıracak bi sektörde çalışmıyorum malesef. Şartlara göre ilk arabam olacak. Çok taşıt kullandım ama kendime ait olan ilk olacak kendimi zorlamayıp 5 yıl satamayacağım için beni üzmeyecek olanlara bakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywzckr -- 31 Ocak 2018; 0:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    Bende liste fiyatına baktım ucuzdu diğerlerine nazaran bir de yüksek oluşu geniş olması bakımından.Çok mantıklı düşünüyorsun borçlanmaya hiç gerek yok bencede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.