Şimdi Ara

C Sınıfı Araç Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Su otv komple herkes icin kalksa keske



    Tavsiyem : 100 bine 308 dizel oto ( vergili fiyat )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    Madem uzun yıllar sorunsuz kullanmak istiyorsunuz Civic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bölücüdegil hocam bende katılıyorum alınan vergilerle vatandaşın çıkarına ve refah seviyesinde artış olur bize geri dönüşü olur, biz ise eziliyoruz her geçen gün insanların sadece kulaktan dolma bilgileri var bu konuyla ilgili. Kalkmasa bile bu oranlar düşürülebilir. Gelir vergisine geçmemiz daha doğrusu bu vergiyi uygulamamız gerek, bazı şirketlerin vergisini silmek yerine. Sadece benim için olsa araç 308 düşünebilirim ama dedem arkada rahat etmeli zor merdiven indiriyorum koah hastası çok yürüyemez evinde asansör yok döner alcam sana diyom da sabrediyor tek sevdiği şey zaten üzülüyorum gördükçe. Hastahaneye girdiğinde yoğun bakımda 20-30 gün kalabiliyor. Küçük araba ben sevsemde işimizi pek görmez.



    @skadalek aslında hocam lpg babamdada var, alma uzun vadede hondayı da üzer lpg ilk günden itibaren takılı olcak diyor. Herkes otomatik al diyor cvt biraz daha yavaşlatıyor dediler ben pek fark göremedim uzun kullanmadım. Civic bu göçük olayları yüzünden muadillerine göre fiyatı daha uygun ve lpg li bende şaşırıyorum buna. Vasi işlemleri bitene kadar araştırmaya devam edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • civic göcük problemli ve euro ncaptan 4 yıldız aldi. yeni civic fiyasko. megane 4 dururken dizel otomatik secenegi de varken lpgli araba bakman parana yazık edeceginin göstergesi dizel otomatik al keyfini çıkar. focus veya astra da olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    C Sınıfı Araç Öneri

    Evet göçük vardı ve ncap dan 4 yıldız aldı. Ama bu dedikleriniz 2016 da kaldı. Şu an durum bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 29 Ocak 2018; 23:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözüm kapalı kadjar alırdım yerinde olsam.Tuscon 2. Sırada olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    marka fanatizmi yapmayalım ankara honda efede çalışıyor cok yakin arkadaşım hala problemli showroomdaki arabalar 😀 o haberlere inanmam kendi gözlerime inanırım ben. haber yapmak kolay yandaş bi muhabir ile basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    Fanatizm falan yaptığım yok satış rakamlarına bak istersen. Efe ye bende gittim geçen hafta 8 araçtan 1 tanesinde hafif, aşırı inceleme ile belli olan sorun vardı. 2018 model dizel araçlar beklenebilir ya da hatchback

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @talenjektazi megan4 edc dizel 132 den başlıyor yoksa daha rahat düşünürüm tabi. 4 yıldız alan hatchback hocam touring değil bildiğim kadarıyla. Göçük problemi cidden sorun ama arabaya çöp de dememek lazım. Ellerinde hala 2017 üretimi araçlar duruyordur 2018 c sutununun içine fabrika dolgu döşemeye başladı diye biliyorum. Megan 4 5 litre civarlarinda yakiti civic lpg de 20 kuruş civarlarında hocam f/p olarak pek farkları yok. Renault dizel gerçekten yakıtı düşük ama japon motorları da aşağı kalır değil.



    @çiko06 kadjar sadece benzin yada dizel en boş manuel alabiliyorum hocam o da içime pek sinmiyor. 122 civarında başlangıç ülkemizin şuanki durumuna bakarsak 1 ay sonra bayağı artar.



    @skandalek göçük problemi devam eden seri var hala hocam. 2018 için üretilenler mart nisan gibi anca piyasaya çıkarlar. Yurt dışındakilerde touring diye geçiyor bizim sedan arka koltuklarda havalandırma kanalı var hatta honda sensing ve 1.0 129 bg turbo motor seçeneği bile var. Mercedes satınalma ve ikinci el sorumlusu arkadaşım o da civic orta paket lpgli 106 bin o fiyata muadilini öneremem sana göçük dert etmezsen al onartırız olursa dedi. Herkesi dinliyorum bi arkadaşım 6 aydır biniyor bişe olmadı birazda şans işi göçük olayı sanırım. Bu bi ay boyunca düşünüp öyle karar vericem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    O zaman tuscon u tavsiye ederim. Bazı arkadaşlar megane demiş sevdiğim bir model ama tusconla yan yana fotoğraflarını koyarsan ne demek şsteşğimi anlarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    civic bu sorun çıkmasa cok satiyordu ama artık azaldı satışları. şuan lider egea ve megane 4 satışta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    lpgde de dizelde de 20 kurus yakan araba kalmadı lpg shellde 3.10 mazot 5.22 o yuzden artik arabalar 25 30 kurus yakiyor. eskiden 2.15 ken felandı 20 kuruşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az yaksın istiyosan,megane sedan dizel al geç.İkinci elde jetta,qasqai hızlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karti

    Dedezin ustune alip siz mi kullanacaksiniz, afedersin ama bu bize enayi gibi baktigini gosterir, devlet bu ise el atmali bu sekilde arac kullananlar yakalanip, cezasi otv odemek olmali, yazik.

    insanları buna zorlayanlar cezalandırılsın 1 arabaya 3 araba ödemek daha büyük bi enayilik
  • Full bir civic demek isterdim ama gocuk sorununa adamakkili bir cevap.bile vermemeleri nedeniyle diyemiyorum 3008 baktiniz mi eat 6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @talenjektazi hocamhttps://youtu.be/6at0wn6gn2E videoya göz atarsanız 3.34 den alinan lpg ile civic in 20 kuruş yakabildiğini görebilirsiniz.



    @edizgega megan aklimda hocam zaten, qasqai cok yuksek fiyat bandina giriyor yoksa düşünebilirdim. Otomatikte dsg ye pek güvenemiyorum 5 yıl satamıcam, öğrencimde ibiza var 1. Yılda arıza vermeye başladı.



    @hakankaran 3008 118 binden başlıyor manuel boş olarak, keşke geçen yıl kredi çekip araba alsaydım çoğunda %30-50 arası arttı fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu C sınıf aracı yazmışsın, burada herkes birşey söyler, kendindeki babasındaki arabayı falan söyler anca kafan karışır. 2 gününü ayır çık bütün araçları iyice incele, test sürüşü yap, sürüş konforuna genel malzemelere, trim sesine, koltuk ergonomisi, güvenlik donanımlarına vs dikkat ederek sana sıcak gelen arabayı tercih et. Bende geçen sene C sınıfı araçların çoğunu dolaşıp Mazda 3 almıştım ama bu listede alacağım değil almayacağım araçları yazayım,

    Elantra
    Jetta
    Corolla
    Rapid

    Diğerleri için dediğim gibi zevk senin, bunlar bu sınıftaki zayıf halkalar, Rapid zaten B-C arası bir sınıfta Egea'da öyle ama 1.3 dizel Egea'yı fiyatına göre beğenmiştim ben, 1.6 dizel otomatik modeli uygun fiyat senin için önemliyse iyi bir seçim olabilir. Fiyat yükselebilir diyorsan Astra 1.4t dynamic optimum tercih olur gibi geliyor.




  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben çoğu aracı değilde benim fiyat bandıma girebilen modellerin hepsini yazdım liste fiyatlarına bakarak. Mazda 3 ü beğeniyorum aslında düşünürdüm ama ne yazıkki samsunda servisi yok en yakın trabzonda o benim için sorun olabilir. Araçlar hakkında bilmediğim şeyleri kullanıcılardan öğrenmek daha doğru çünkü servis herşeyde doğru bilgi vermiyor. Astra gönül ister ama bana fiyatı hakettiğinden fazla geliyor ama bayide en çok fiyat kıranlardan biri de opel ilk oraya uğramıştım. Rica etsem elediğiniz modelleri neye dayanarak elediğinizi izah edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    Tabiki izah ederim, Hyundai markası Elantra'yı avrupalı odaklı yapılan hatchback İ30'un aksine Amerikan kiralık otomobil pazarında başarılı olma amacıyla ürettiği için (yani minimum fiyat, minimum maliyet kafasıyla yapılıyor, İ30'daki hiçbir pahalı sürüş destek asistanı yok, torsiyon arka süspansiyon, üzerine çalışılmamış basit bir yürüyen aksam, basit iç malzemeler, daha zayıf yalıtım, daha eski tasarım atmosferik motorlar vb) tercih etmem söz konusu değil.

    Corolla'yı zamanında kullanmıştım bence vasat bir otomobil, kötü değil vasat, bayık. İçinin geniş olması dışında beğendiğim bir yönünü hatırlamıyorum, liste fiyatından 15bin tl daha aşağı (maksimum Egea fiyatlarında) olsa beğenirdim.

    Jetta artık her yönüyle yaşlı bir araba, demode, yalnız yaşına rağmen kesinlikle kötü bir otomobil değil.

    Rapid tipik ucuz elde kalan VW parçaları ile toparlanmış B altyapılı ve bunu gösteren bir sedan. Çok uygun bir fiyatı olması gerekiyor tercih edebilmek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 30 Ocak 2018; 19:41:21 >




  • Hocam suzuki vitaraya baktın mı bu aralar çok görür oldum. İyi kötü çok bilmem ama bir bakın isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.