Şimdi Ara

C.S 1.6 ONLİNE SERVER AÇIYORUM [+18]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs 1.6 online server açmayı düşünüyorum. Kendime ortak arıyorum ortak olmak isteyen varsa bana ulaşsın.

Pro + Jail tercihim

Ortak olacak kişinin 18 yaş ve üstü olması şart

• Onca server açıp kapatmış insanım 1.6 geçen yıl itibariyle artık bitti. Açacaksanız CS GO açmanız lazım o kadar indirim yapıldı oyuna , çok fazla kişi aldı. Kısaca 1.6 Artık Sadece Cafelerde LAN olarak oynanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan- kullanıcısına yanıt
    Bi ara üşenmezsen gir bak. Hala saygın abilerimle oynuyorum.

Not:cs go hiç oynamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jail ve +18 ?
  • Yaşı büyük kişi verince daha iyi oluyor. Örnek bazıları canı sıkılıyor kafasına göre infaz veriyor. Ufaklar t olsa bile sıkıntı olmaz. Ki hala yaşı büyük olup çok başarılı komut verenlerde var. (Flexible jailbreak svrini bilirsin belki)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Onca server açıp kapatmış insanım 1.6 geçen yıl itibariyle artık bitti. Açacaksanız CS GO açmanız lazım o kadar indirim yapıldı oyuna , çok fazla kişi aldı. Kısaca 1.6 Artık Sadece Cafelerde LAN olarak oynanıyor.

Prooyun firması counter 1.6 yi birakmadikca 1.6ya hicbirsey olmaz. Gün icerisinde 30 40 tane mac ceken sw sahibi oluyor 5e5 te. Maç atan +18 saglam steam varsa pm atsın 1.6

• Evrensel disiplinlere uyun artık 1.6 nedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 server tavsiyesi.
    14 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben cs:go eskidi yeni cs çıksın diye bakıyorum 1.6 oynayan kaldımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 17 Ekim 2014; 6:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Onca server açıp kapatmış insanım 1.6 geçen yıl itibariyle artık bitti. Açacaksanız CS GO açmanız lazım o kadar indirim yapıldı oyuna , çok fazla kişi aldı. Kısaca 1.6 Artık Sadece Cafelerde LAN olarak oynanıyor.

Prooyun firması counter 1.6 yi birakmadikca 1.6ya hicbirsey olmaz. Gün icerisinde 30 40 tane mac ceken sw sahibi oluyor 5e5 te. Maç atan +18 saglam steam varsa pm atsın 1.6

Prooyun ne arkadaş? CS:GO'yu 55 liraya satan siteden ne bekliyorsun merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

quote:

Prooyun ne arkadaş? CS:GO'yu 55 liraya satan siteden ne bekliyorsun merak ediyorum

Go zaten steamda 25 dolar ustu degil mi ? Gameekstra da hala 1.6 turnuvasi duzenliyor. Sonbahari olsa bile ben seviyorum. Grafik için goya gecmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

quote:

Go zaten steamda 25 dolar ustu degil mi ? Gameekstra da hala 1.6 turnuvasi duzenliyor. Sonbahari olsa bile ben seviyorum. Grafik için goya gecmem

Cs go steamde 15 dolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.