Şimdi Ara

c programlama için kitap ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar müh okuyacağım.Lisede c sharp görmüştük 1 sene tabikide yeterli olmaz.Ama bana geçen açtığım konularda C'den başlamamı söylediler.
    Rıfat çölkesen işte c programlama kitabı iyimidir ? siz ne önerirsiniz? c den sonra c plus plus'a geçmeyi düşünüyorum ilerde yararı olurmu? okuldada zorluk çekmem diye düşünüyorum önceden başlarsam.Bunun yanında web ile ilgili html vb bakmamı önerirmisiniz.Bu arada sql'de gördüm biraz okulda ama hatırlamıyorum malesef hazırlık araya girince böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 19 Kasım 2014; 14:23:51 >

• İlk etapta SQL, HTML, CSS karıştırma. Önce Algoritma kitabı alıp Algoritma öğren. Daha sonra C ile başlaman iyi olur. C'ye tam olarak hakim olduktan sonra C++, Java, C# a geçebilir, uzmanlaşabilirsin.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    bize algoritma gösterdiler lisede

• KillForYou! kullanıcısına yanıt
    yokda dostum az biraz bilgim vardır yani..Algoritma için ne önerirsin peki kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Rıfat Çölkesen'in kitabını tavsiye ederim. C dilini öğretme amacıyla yazılmış çok iyi b ir kitaptır. bilişimle ilgili olmayan bir insan bile düzenli bir çalışmayla ve bu kitapla belirli bir seviyeye gelebilir.
    syg.

Orijinalden alıntı: seckinar

Rıfat Çölkesen'in kitabını tavsiye ederim. C dilini öğretme amacıyla yazılmış çok iyi b ir kitaptır. bilişimle ilgili olmayan bir insan bile düzenli bir çalışmayla ve bu kitapla belirli bir seviyeye gelebilir.
    syg.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.