Şimdi Ara

C ödevi için yardım lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım uzun zamandır c dersine girmediği için verilen ödevi yapamıyor benden yardım istedi bende foruma bi yazayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Detaylar aşağıdaki linkte;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heycan -- 13 Mayıs 2010; 18:40:54 >

• ee ne yapalım?

adını soyadını yaz da ödevi yapıp senin adına hocaya postalayalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

ee ne yapalım?

adını soyadını yaz da ödevi yapıp senin adına hocaya postalayalım bari.

zahmet olur...

rica ettim boş vakti olan bir arkadaş ilgilenirse yardım ederse sevinirim diye konuyu açtım
  • Arkadaşım kimseye kızmaya pek hakkın yok. Kaldı ki ihtiyacı olan da sen değilsin. Bi de bana çok tanıdık gelio bu "arkadaşıma" olayı. Bu konu daha önce çok tartışıldı. Yardım isteniyorsa eyvallah. Ama senin istediğin düpedüz ödevin tamamı. Hiç bir zahmet yok. Kusra bakma ama boş vakti olan adam o vakti aynı işi para karşılığı yaparak değerlendirio. Artı adrese baktım. Talimatları İngilizce. Anlamadığımdan değil de arkadaşın bari onu bi Türkçe yazıp sana buraya yazman için verme zahmetinde de mi bulunamadı?
  • Valla kusura bakmayın ama ben böyle ödevleri ücret karşılığında yapıyorum. Ne kadar basit olursa olsun, bedelsiz yapılmasına karşıyım. Yaptığım projeleri sitemde paylaşıyorum, bildiklerimi paylaşıyorum benim gibi yapan çok kişi var o projelerden kendine uyarlayamıyorsa birazcık kendini sorgulaması lazım. Ücretsiz yapılmasına karşıyım, para karşılığı yaptırabilirsin buna asla laf söyleyemem ama ücretsiz biri çıkar mı acaba mantığıyla hareket etmen yanlış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

Arkadaşım kimseye kızmaya pek hakkın yok. Kaldı ki ihtiyacı olan da sen değilsin. Bi de bana çok tanıdık gelio bu "arkadaşıma" olayı. Bu konu daha önce çok tartışıldı. Yardım isteniyorsa eyvallah. Ama senin istediğin düpedüz ödevin tamamı. Hiç bir zahmet yok. Kusra bakma ama boş vakti olan adam o vakti aynı işi para karşılığı yaparak değerlendirio. Artı adrese baktım. Talimatları İngilizce. Anlamadığımdan değil de arkadaşın bari onu bi Türkçe yazıp sana buraya yazman için verme zahmetinde de mi bulunamadı?

Siz arkadaşıma olayını tartışmaya devam edin size yalan borcum yok.

Ödeve başka bir forumdan arkadaş yardımcı olmayı kabul etti şuan da arkadaşımla iletişim içersindeler.

Gelen mesajların birinde arkadaşın özel üniversite okuyor ona bu para dokunmaz diyen arkadaşa diyecek bir laf bulamıyorum.

• Estağfurallah ben sana direk yalan sölüosun demedim zaten. Sadece bir çok forumda buna benzer şeylere rastladım Bir başka forumda birbaşkasının arkadaşının adına o ödevi yapmasının, söylediklerimi samimi bulursun ya da bulmazsın ama ne ailesinin okuması için verdiği paraya (kastım kesinlikle özel üniversite olması değil, normal bi üniversitede de okurken ayı parayı veriosun bi sene boyunca) ne kendine ne de millete bi faydası dokunmaz. Sadece yazık olur. Olaya üniversitenin türünden değil arkadaşının okuduğu bölümden bakarsak, o şahsın;

Araştırma becerisine
    Kendini geliştirme yetisine
    Biraz gayrete

ve buna benzer birçok özelliğe vâkıf olması gerekir. Anlaşılan arkadaşın bunlardan mahrum. Sonra niye biz bişi yapamıyoruz oluo. Milletçe hazırın dibine vurunca böyle oluo işte.

Konuyu bu kadar büyütmek istemezdim fakat bazen öle bi denk geliosunuz ki, insanların bam teline basıosunuz. Bi de arkadaşın şunu göz önüne almıştır umarım. Dosyanın başında, ödev konusunda birbaşkasından kopya çeken öğrenciler 0 (sıfır) alacaktır yazıo. Bilmem anlatabildim mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.