Şimdi Ara

c# mvc tabanlı ön muhasebe programıma efatura özelliği eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. 3 mvc tabanlı yazmış olduğum ön muhasebe programımı efatura kesme özelliği eklemek istiyorum.

    2-3 tane entegratör firmayla görüştüm. kullanıcı adı aldım ve destek dökümanlarını gönderdiler. Api kullanıcı adı ve linkleri gönderdiler. fakat benim tckimlikdoğrula apisi dışında bir api tecrubem yok. UBL dosyası oluşturma ve faturanın xml dosyalarını oluşturma bunları entegratör firmaya post etme gibi konularda yardıma ihtiyacım var. Ücretini bütçeme uyması durumunda karşılamak kaydıyla bana bu konularda yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. Yardımcı olur musunuz ve ne kadar ücret istersiniz. yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

    Ercan ERYILMAZ

    0536 863 3776




  • ben size mysoft u önerebilirim. entegrasyon dokumanı basit. kolay.


    internetten C# get ve post nasıl yapılır oğrendikten sonra, veriyi mysoftun istediği biçimde hazırlayıp , get veya post metodunu çalıştıracaksınız . hata varsa hatayı gostereceksiniz ekranda yoksa başarılı mesajı vereceksiniz. dokumanı aşağıda atıyorum. mysoftla alakam yok, sadece geçen gün bi entegrasyon tamamladım. xml ubl e ihtiyaç yok. classı json ile serialize et gönder bitsin. istersen pdf olarak faturayı alan metod bile var.


    edocumentapitest.mysoft.com.tr
    Home Page
    https://edocumentapitest.mysoft.com.tr
  • Tesekkur ederim bu arada uyumsoftla baglanti Kurdum. Orada Apiyi ekledim projeye ve kullanimi cok basitti efatura bilgilerini class gibi dolduruyorsun ve method gibi gonderiyorsun. Faturakaydet(faturabilgisi, token) gibi Geriye class gibi bilgi donuyor cevap.mesaj=faturakaydibasarili gibi

    Tavsiyen icin de tesekkur ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.