Şimdi Ara

c# location problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar. Çalıştığım şirket için bir yazılım yapıyorum. Programın genel amacı marka fiyat karşılaştırması. Yani belirli markalar var, bunların modelleri var, bu modeller arasında karşılaştırma yapılıyor. Bir markada en fazla 12 ürün oluyor. Ürünler ise fiyatına göre sıralanıyor. Aşağıdaki fotoğrafta belirttim.

[simage][/simage]c# location problemi

Sorunum, bu karşılaştırılan ürünler düzgün sıralama ile gelmiyor. Kurduğum mantık şu şekilde:
    - En fazla 12 ürün olduğu için toplam 12 adet location belirlendi, list'e atıldı.

- Ürünlerin locationa belirli yerleşmesi için fiyat filtresi de eklendi. örn: 500-700 lira arası ürün location list'inin 6.sına yerleşecek. 700-900 lira arası ürün de location list'inin 5.sine yerleşecek.

- Ürünler üst üste gelmesin diye bir locationa ürün yerleştikten sonra locationu list'den çıkartıyoruz. örn: önceki maddede location list'inin 6.sını kullanmıştık. Kullandıktan sonra list'den remove ediyoruz.

Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere sıralama yanlış. Kodları da aşağıya bırakıyorum. Lütfen yardımcı olun sorunun neden olduğunu çözemiyorum kafayı yemek üzereyim. Şimdiden teşekkür ederim...

KODLAR
    1-)

2-)

3-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyuvasen -- 6 Temmuz 2018; 15:45:52 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.